Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fetiţa de 13 ani dată dispărută, după ce şi-a înjunghiat bunica din răzbunare, a fost găsită de poliţişti

Minora de 13 ani, din Oradea, dată în urmărire naţională după ce şi-a înjunghiat bunica, a fost găsită. Copila a atacat-o cu cuţitul pe bunica sa, după ce bătrâna i-ar fi interzis un lucru banal, apoi a fugit de acasă.

de Redactia Observator

la 17.08.2018 , 10:44

Minora de 13 ani, din Oradea, dată în urmărire naţională după ce şi-a înjunghiat bunica, a fost găsită.

Copila a atacat-o pe bunica sa, după ce bătrâna i-ar fi interzis un lucru banal, apoi a fugit de acasă.

Poliţia a dat-o în urmărire naţională pe data de 8 august, iar astăzi poliţiştii au informat că au găsit-o pe minoră, tot în Oradea. Fata a fost prinsă în jurul orei 12 noaptea, pe o stradă din Oradea.

Articolul continuă după reclamă

"Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august a.c.. a fost găsită joi, 16 august a.c., în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea. Aceasta nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând D.G.A.S.P.C. Bihor", informează poliţiştii.

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că fata a plecat de mai multe ori de acasă, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată pe raza municipiului Oradea.

Mama fetei vine cu o poveste şi mai halucinantă.

Mama lui Abigail, fetița de 13 ani care și-a înjunghiat bunica în apartamentul lor din Oradea, a declarat, pentru Observator, că fata este îndrăgostită de tatăl ei și că între cei doi ar fi existat chiar relații intime.

"Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r - tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail", este mărturia șocantă a mamei fetei. 

Poliţiştii continuă cercetările.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fetiţa de 13 ani dată dispărută, după ce şi-a înjunghiat bunica din răzbunare, a fost găsită de poliţişti