Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica, din cauză că femeia nu ar fi lăsat-o să plece de acasă

O fetiţă de doar 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, miercuri seară, după ce femeia nu ar fi lăsat-o să iasă afară să se joace. 

O fetiţă de 13 ani şi-a înjunghiat bunica, de furie că nu a lăsat-o afară

O fetiţă de doar 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, miercuri seară, după ce femeia nu ar fi lăsat-o să iasă afară să se joace. 

Copila şi-ar fi ieşit din minţi după ce bunica i-ar fi interzis să plece de acasă, nu a stat pe gânduri şi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Vecinii au sunat de urgenţă la 112 şi imediat, iar o echipă de poliţişti, criminalişti şi medici au ajuns la apartament.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti şi se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dacă viaţa victimei a fost pusă în pericol", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Femeia de 65 de ani a fost transportată de urgenţă la spital şi este internată acum la secţia de Terapie Intensivă. Este rănită, dar starea ei e stabilă, spun medicii. 

"Pacienta a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu plăgi înjunghiate torace posterior. Starea ei este stabilă", a anunţat purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, Alexandru Mateoc.

Anchetatorii încearcă acum să afle ce a împins-o pe copilă să recurgă la un asemenea gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fetiţă de 13 ani din Oradea şi-a înjunghiat bunica, din cauză că femeia nu ar fi lăsat-o să plece de acasă