Meniu
Search
x

Fetiță de 10 ani lovită cu toporul de un recidivist, în Brașov

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a încercat să omoare o fetiță de 10 ani, lovind-o cu un topor. Fapta a avut loc în localitatea Săcele, din Brașov.

De Daniel Murărescu la 14.10.2020, 15:59
  • Copila a fost lovită repetat cu toporul, de către individul deosebit de periculos
  • Magistrații brașoveni au decis să îl aresteze pentru 30 de ani pentru tentativă de omor în stare de recidivă
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Fapta a avut loc marți la amiază, pe o stradă din localitatea brașoveană Săcele. Din primele informații obținute de procurori, tânărul a aruncat cu toporul spre copilă, dar nu a nimerit-o, minora reușind să fugă. În scurt timp, agresorul s-a reînarmat cu toporul, a ajuns-o din urmă și a început să o lovească repetat, în cap și trup.

"Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M., în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereuşind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent şi care a reuşit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului, iar în timp ce minora se ţinea de gardul unui imobil pentru a-şi menţine echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov. 

Individul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor în stare de recidivă, iar miercuri, 14 octombrie, a fost prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Un pompier și-a snopit soția însărcinată, în Botoșani. Polițiștii l-au imobilizat cu electroșocuri

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Fetiță de 10 ani lovită cu toporul de un recidivist, în Brașov