Antena Meniu Search
x

Mister în jurul morții fetiței de 10 ani strivită de un dulap la centrul Cireșarii. Tatăl spune că Andreea a fost împinsă de pe o balustradă de un băiat

Mister în jurul morții Andreei, fetița de 10 ani care a stat internată în patru spitale din București, timp de două luni, înainte de a muri din cauza rănilor suferite după ce un dulap ar fi căzut peste ea în timp ce se afla la centrul de plasament Cireșarii.

Mister în jurul morții Andreei, fetița de 10 ani care a stat internată în patru spitale din București, timp de peste două luni, înainte de a muri din cauza rănilor suferite după ce un dulap ar fi căzut peste ea în timp ce se afla la centrul de plasament Cireșarii.

Tatăl fetei, Ion Lulea, a declarat, pentru Observator, că nu sunt adevărate informațiile potrivit cărora fata ar fi ajuns la spital după ce un dulap de 100 de kilograme ar fi căzut peste ea, pe 9 septembrie, în timp ce se afla la centrul Cireșarii, din sectorul 5.

Ion Lulea susține că Andreea a fost împinsă de pe o balustradă de un alt copil de la centrul Cireșarii și a căzut în cap.

"Andreea a fost împinsă de un copil, Dan, de 10 ani, de pe o balustradă. Mi-au spus alți copii care au fost martori. Copiii au fost apoi împrăștiați la alte centrre, pentru a ascunde ce s-a întâmplat de fapt. Andreea a căzut în cap și a fost dusă la Bagdasar", a declarat Ion Lulea pentru Observator.tv.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul este convins că peste fată nu a căzut un dulap și că se încearcă mușamalizarea a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat. 

"Eu am văzut-o a doua zi după ce s-a întâmplat. Andreea nu avea nicio zgârietură, nici pe corp, nici la față", spune tatăl fetei decedate. 

Potrivit acestuia, Andreea a suferit trei intervenții chirurgicale la cap la Spitalul Bagdasar Arseni, iar, pe 29 septembrie, a fost mutată la Spitalul Marie Curie, pentru a i se drena lichidul de la cap.

Andreea a stat mai multe săptămâni internată, timp în care i s-au făcut mai multe investigaţii și alte intervenţii chirurgicale, iar pe 29 octombrie a fost mutată la Centrul de recuperare Robanescu, din curtea Spitalului Marie Curie.

Ulterior, după aproape o lună, fără acordul tatălui, Andreea a fost mutată din nou, de data asta la Centrul Sfânta Maria pentru copiii cu dizabilități. Fata a fost în comă în toată această perioadă, deși tatăl ei susține că ar fi reacționat atunci când el o vizita la spital.

Aici, după câteva zile de la internare, pe 29 noiembrie, Andreea a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mister în jurul morții fetiței de 10 ani strivită de un dulap la centrul Cireșarii. Tatăl spune că Andreea a fost împinsă de pe o balustradă de un băiat