Antena Meniu Search
x

Video Filarmonica Arad, surpriză pentru medici. Artiştii au susţinut concerte inedite, în curţile spitalelor

De ziua internaţională a sănătăţii, artiştii filarmonicii din Arad le-au făcut o surpriză medicilor din prima linie, care luptă împotriva coronavirusului de mai bine de un an. Pentru că sălile de spectacole sunt închise, aceştia au mers cu instrumentele în curţile spitalelor, unde au susţinut concerte inedite, în aer liber.

de Daciana Cordoş

la 08.04.2021, 08:54

Vezi și

Primele acorduri au răsunat în curtea secţiei COVID din Grădişte, unde sunt intrenaţi cei mai mulţi bolnavi de COVID din oraş. Medicii care au putut, au ieşit în faţa spitalului şi au aplaudat după fiecare partitură. Cei aflati în secţia ATI au ascultat concertul de la geam.

Artiştii filarmonicii Arad s-au gândit să vă ofere acest cadou muzical. Vă mulţumim frumos pentru că ne-aţi primit, vă mulţumim pentru ce faceţi pentru şi pentru comunitatea arădeană.

Gheorghe Nini, medic primar: E o chestie frumoasă, mulţumim foarte mult, e o recunoştinţă pentru munca pe care o depunem noi şi aşteptăm în continuare să fim apreciaţi la adevărata noastră valoare.

Dana Olar, medic primar, şef sectie: Tot mulţumită filarmonicii, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ne-au oferit un recital extraordinar de frumos, tot aici în curtea Spitalului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acelaşi minirecital a fost susţinut şi în curtea Spitalului Municipal.

Gigi Aiordăchioaie, medic primar: Ne confruntăm şi cu această pandemie, munca este foarte grea în acestea momente şi mai vedem o rază de soare de la anumiţi cetăţeni care prin meseria lor şi prin dedicaţia lor ne arată un gest de recunoştiinţă.

Cu câteva săptămâni în urmă, mai mulţi arădeni le-au oferit medicilor buchete de flori, în semn de recunoştinţă pentru eforturile uriaşe făcute în pandemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Filarmonica Arad, surpriză pentru medici. Artiştii au susţinut concerte inedite, în curţile spitalelor