Antena Meniu Search
x

El este autorul atacului rasist din Italia! Tânărul extremist Luca Traini a împuşcat mai mulţi imigranţi pe străzi, la Macerata (Video)

Bărbatul care a semănat panică, astăzi, pe străzile din Italia, în oraşul Macerata, împuşcând mai mulţi imigranţi, se numeşte Luca Traini.

Bărbatul care a semănat panică, astăzi, pe străzile din Italia, în oraşul Macerata, împuşcând mai mulţi imigranţi, se numeşte Luca Traini.

Potrivit presei din Italia, Luca Traini are 28 de ani şi, în 2017, a candidat la alegerile locale din partea partidului ultra-naţionalist Lega Nord.

Astăzi, tânărul extremist a fost arestat după ce a împuşcat, în plină stradă, mai multe persoane de culoare, patru dintre ele fiind în stare foarte gravă.

În momentul reţinerii, tânărul purta pe umeri steagul Italiei.

Incidentul a avut loc la câteva zile după ce a fost descoperit cadavrul dezmembrat al unei italience de 18 ani, Pamela Mastropietro, în două valize, în apropiere de Macerata.

Un imigrant nigerian, de 29 de ani, suspectat că ar fi ucis-o pe tânără, a fost arestat.

Priviţi mai jos imaginile cu momentul în care carabinierii îl reţin pe Luca Traini:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » El este autorul atacului rasist din Italia! Tânărul extremist Luca Traini a împuşcat mai mulţi imigranţi pe străzi, la Macerata (Video)