Antena Meniu Search
x

Primarul care se filmează când își terorizează fata adolescentă va fi cercetat penal

Un primar din nordul ţării îşi terorizează fiica adolescentă. Înregistrările abuzului nu pot fi redate în totalitate. Copila este de-a dreptul terifiată de tată. Părintele îşi justifică abuzurile drept disciplină şi susţine că totul este un atac politic. Acum este anchetat şi de Poliţie şi de Protecţia Copilului. 

de Redactia Observator

la 17.09.2020, 21:25

Vezi și
  • Primarul susține că totul este un atac politic.
  • Fata ar fi suferit numeroase abuzuri din partea tatălui ei.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Este tratamentul inuman pe care un primar din nordul ţării i-l aplică propriului copil: o fată de 14 ani. Edilul îşi obligă copila să stea dezbrăcată cu faţa la perete, în genunchi şi cu mâinile sus şi să repete după el injuriile pe care i le adresează. Nimic nu îl înduioşează: nici plânsetele copilului, nici frica din vocea ei. 

După ce a filmat-o, bărbatul i-a trimis imaginile fostei lui soţii, mama copilei. Totul s-ar fi întâmplat în Austria, într-o vacanţă la schi. 

Într-o altă înregistrare audio edilul îşi jigneşte copilul folosind cuvinte ce nu pot fi reproduse. 

Bărbatul trânteşte, sparge obiecte din casă, urlă şi înjură. În tot acest timp fetiţa plânge, în timp ce un alt copil o consolează. Pe înregistrarea audio se aude o voce de femeie, care pare să fie martoră la tot incidentul fără să ceară ajutor sau fără să îl oprească. 

După apariţia imaginilor în spaţiul public, edilul se victimizează şi susţine că totul e un atac politic. Nicio clipă nu neagă însă veridicitatea filmuleţului. 

Primar: Până la a folosi tocmai în campanie electorală fimuleţe personale, private, denotă faptul că sunteţi disperaţi. Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele?! Cu ce v-a greşit ea? 

Edilul citează proverbe din Biblie ca să îşi justifice abuzul: "Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie". 

Şi mama copilei şi-a apărat fostul soţ. Femeia susţine că toţi copiii cuplului sunt bine îngrijiţi. 

Imaginile au stârnit o furtună în societate. Într-o postare emoţionantă, cântăreaţa Delia spune printre lacrimi că a empatizat foarte mult cu fata pentru că şi ea a trăit experienţe asemănătoare. 

Artista lansează un apel la părinţi să nu îşi mai disciplineze copiii prin violenţă. 

Delia: Pe noi, când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți. Experienţa pe care a avut-o fetiţa mi-a adus nişte flashbackuri din grădiniţă şi creşă. Am păţit lucruri asemănătoare. Pe noi când ne pedepseau, ne lăsau în chiloți. Pe vremea aia aşa erau, văd că aşa e şi acum. Părinţii te băteau că aşa ştiau de la părinţii lor. Și la grădiniță uneori primeai același tratament.

Bărbatul este acum cercetat penal. De asemenea, şi Protecţia Copilului s-a autosesizat şi a deschis o anchetă. Asistenţii sociali, aflaţi în subordinea Primăriei, au avut o întâlnire cu fetiţa şi cu mama ei. Copila va fi consiliată psihologic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Primarul care se filmează când își terorizează fata adolescentă va fi cercetat penal