Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cumplit din Tomșani. Drumul din Anglia s-a terminat pentru Viorel la 7 km de casă, după o noapte întreagă la volan

51 de copii care au plecat în excursie au tras o spaimă de moarte! Autocarul în care se aflau s-a răsturnat după ce a fost lovit de o mașină intrată pe contrasens. Patru elevi au fost răniţi şi au ajuns la spital. Șoferul autoturismului, în schimb, nu a avut nicio şansă. Tânărul de 22 de ani venise aseară din Anglia cu avionul la Cluj, după care a condus toată noaptea prin ţară pentru a ajunge acasă. Mai avea doar 7 kilometri, dar martorii spun ca a adormit la volan. Imagini cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 19:21

"Nu a mai făcut nici stânga, nici dreapta. A venit direct în colţul unde eram eu, în partea şoferului. A intrat în mine", a povestit Marcel Petrescu, şoferul autocarului.

Imediat după dezastru, martorii se adună să verifice starea şoferului. Nu au cum să îl ajute: tânărul este prins în maşina zdrobită.  Atenţia se îndreaptă către copiii şocaţi, rămaşi în autocar. Patru dintre ei sunt răniţi. 

"Am spart parbrizul acolo, în faţă şi luneta în spate. I-am scos afară. Una dintre fetiţe era pe scaunul din spatele meu şi a căzut de acolo, de sus, jos, la uşa din faţă. S-a lovit un pic... Cred că s-a lovit un pic mai rău", a spus Marcel Petrescu.

Vezi și

Accident în în localitatea Tomşani din Vâlcea. 51 de elevi erau în autocarul răsturnat

Pe acelaşi subiect

Toţi, elevi de gimnaziu la Liceul Constatin Brâncoveanu din Horezu. Cinci profesori îi însoţeau într-o excursie spre Sinaia.

"După ce au plecat, la ora 7:30, de la liceu, la trei kilometri, pe contrasens, a venit din sens opus un autoturism. Şoferul autoturismului probabil a adormit la volan", a declarat Gabriel Pavelescu, administrator firmă de transport.

Unul dintre elevi a povestit pentru Observator momentele teribile prin care a trecut.

"S-a auzit o bubuitură şi am văzut cum se răstoarnă autocarul cu mine. O doamnă care ne însoţea a căzut pe jos. O colegă plângea. Nu doar ea, mai mulţi copii plângeau", a mărturisit copilul.

Elevii au fost scoşi unul câte unul. Între timp, au ajuns şi pompierii şi ambulanţele.

"Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de pompieri, dar din nefericire, a fost declarată decedată. Şoferul autocarului şi patru minori au fost transportaţi la spital", a declarat Sorin Albinaru, de la ISU Vâlcea. 

Şoferul autocarului a fost rănit la piciorul stâng, dar a cerut să fie externat. Şi cei patru elevi, doi băieţi şi două fete, au fost lăsaţi să plece acasă.

Tânărul de 22 de ani care a murit în accident mai avea 7 kilometri până acasă

Tânărul mort în accident era din Copăceni, Vâlcea, dar lucra de mai mult timp în Anglia, pe excavator. Viorel Soceanu era în drum spre casă de seara trecută.

Tânărul de 22 de ani străbătuse deja un drum lung spre casa părintească. Venise cu avionul din Marea Britanie, unde locuia, până la Cluj. A călătorit de acolo la Sibiu, unde avea parcată maşina. Tragedia a avut loc cu doar câţiva kilometri înainte să ajungă acasă.

Elevii implicaţi în accident au fost sfătuiţi de medici să revină la spital dacă au noi simptome. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului cumplit din Tomșani. Drumul din Anglia s-a terminat pentru Viorel la 7 km de casă, după o noapte întreagă la volan