Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de cascadorie din Drobeta. Băut și drogat cu cocaină, un tânăr cu BMW a făcut prăpăd în centrul orașului

Mai ceva ca o cascadorie. Un şofer din Drobeta-Turnu Severin a făcut prăpăd în centrul oraşului: a condus haotic, cât pe ce să lovească un motociclist, apoi a intrat într-un semafor pe care l-a culcat la pământ. A fugit apoi de la locul faptei şi, când l-au prins peste câteva ore, poliţiştii au descoperit că nu are carnet şi era drogat. Accidentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 19:26

Vezi și

Scenele desprinse din filme au avut loc pe bulevardul principal din Drobeta-Turnu Severin. Pe imaginile surpinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum maşina condusă de bărbatul drogat şi fără permis merge în zig-zag, trece la limită pe lângă un motociclist care mergea regulamentar, pierde controlul şi se izbeşte de semaforul dintre benzi.

Impactul a fost atât de puternic încât stâlpul este pus la pământ, iar maşina este aruncată câţiva metri, ca într-o cascadorie.

Imediat după accident, din maşină ies trei persoane. Ambulanţa ajunge la doar câteva secunde după impact. În timp ce medicii încercau să verfiice starea pasagerilor, şoferul se face nevăzut. E găsit câteva ore mai târziu. Bărbatul de 35 de ani nu avea permis şi consumase substanţe interzise. 

Accidentul din Drobeta-Turnu Severin s-a petrecut chiar în dreptul unei treceri de pietoni

Pe acelaşi subiect

Din fericire, nimeni nu trecea atunci prin zonă.

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă pentru substanţa cocaină. 

Individul s-a ales cu dosar penal şi a fost arestat pentru 30 de zile. Fără semafor, cei care au circulat prin zonă s-au descurcat cum au putut. 

Marius Screciu, primar Drobeta-Turnu Severin: Îl repunem pe banii noştri, urmând să ne îndreptăm împotriva celor care au făcut pagubele. Este al doilea accident. Încercăm, n-am reuşit să facem încă să facem recepţia la aceste semafoare. 

În aceeaşi intersecţie, la doar două ore după ce semaforul a fost doborât, un copil de 2 ani jumătate și bona lui, de 55 ani, au fost loviți pe trecerea de pietoni. Din fericire, au scăpat cu răni uşoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de cascadorie din Drobeta. Băut și drogat cu cocaină, un tânăr cu BMW a făcut prăpăd în centrul orașului