Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de pe Calea Floreasca. Mărturia proprietarei magazinului distrus de șoferul care a încurcat frâna cu acceleraţia

Un şofer care a confundat frâna cu acceleraţia a dărâmat doi stâlpi şi a intrat cu maşina într-un magazin din Bucureşti. Vânzătoarea a fost gata să leşine de spaimă. Bărbatul de la volan, în vârstă de 73 de ani, le-a spus poliţiştilor că se grăbea să ajungă.la frizerie, să se tundă. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 29.07.2023, 19:10

Vezi și

Accidentul a avut loc azi-dimineaţă pe Calea Floreasca, unde şoferul a vrut să facă o parcare laterală. 

Proprietară magazinA intrat o maşină în casă! M-am trezit cu maşina în casă.

Bărbatul a încurcat frâna cu acceleraţia

Cosmina Balint, reporter Observator: Şoferul în vârstă de 73 de ani a vrut să parcheze în acest loc. A încurcat însă pedalele, a urcat cu spatele maşinii pe trotuar, a dărâmat cei doi stâlpi şi a intrat în magazin.

Pe acelaşi subiect

Vânzătoarea a scăpat ca prin urechile acului. Era la casă când maşina a trecut la doar câţiva centimetri de ea, prin uşile de sticlă ale magazinului. Femeia a făcut atac de panică şi a fost tăiată de cioburile care au zburat spre ea.

Proprietară magazin: Fata de la magazin e la spital, este tăiată la mâini, la picioare, atac de panică

Şoferul care a încurcat pedalele a lăsat în urmă un dezastru: a distrus jumătate de magazin. Poliţiştii l-au testat pe şoferul care a intrat cu maşina în magazin. Nu băuse, aşa că merg pe varianta lui. A încurcat frâna cu acceleraţia. Bărbatul este anchetat pentru distrugere şi, cel mai probabil, va trebui să plătească despăgubiri după ce a distrus magazinul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de pe Calea Floreasca. Mărturia proprietarei magazinului distrus de șoferul care a încurcat frâna cu acceleraţia