Antena Meniu Search
x

Video "Prima dată n-am crezut" Filmul accidentului devastator din Iași, unde un BMW s-a rupt în două. Patru tineri au scăpat cu viață ca prin minune

Viteza excesivă şi teribilismul la volan au dus la un accident groaznic pe un drum din judeţul Iaşi. O maşină practic s-a rupt în două. În ciuda impactului violent, cei patru tineri care erau înăuntru au scăpat cu viaţă. Oamenii din zonă spun că deseori se întâmplă ca şoferii să calce acceleraţia prea tare acolo, profitând de drumul drept.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 29.08.2021, 20:06

Vezi și

"În jur de ora 9 m-a sunat fratele meu, adică mi-a trimis un video să văd ce s-a întâmplat, prima dată n-am crezut şi l-am sunat", povestește fratele unui pasager.

Era puțin după ora 9 când cei patru tineri se îndreptau din localitatea Andrieșeni spre orașul Podu Iloaiei pentru un meci amical de fotbal. Parcurseseră doar 30 de kilometri când șoferul a încercat o depășire periculoasă. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Şi acum se pot vedea pe asfalt urmele de la locul in care tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat într-o depășire după o curbă, nu a mai reușit să revină pe sensul său de mers, a mers zeci de metri prin șanț și, pentru că a condus cu viteză, în momentul în care a lovit cu putere capul de pod mașina s-a răsturnat și s-a rupt în două.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Tinerii au scăpat ca prin minune din accident

Viteza mare, asfaltul umed, noroiul de la marginea drumului, dar și faptul că mașina avea tracțiune pe spate l-au făcut pe șofer sa nu mai poată stăpâni mașina. Doi dintre tinerii din maşină au scăpat doar cu zgârieturi. Ceilalţi doi au ajuns la spital. 

Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași: Șoferul de 22 de ani și un pasager de 19 ani cu multiple fracturi au fost transportați la UPU Spiridon. 

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool test și rezultatul a fost negativ.

Martorii spun că mașina avea volan pe dreapta, iar cauciucurile erau extrem de uzate. De altfel, cum în zonă e o porţiune de drum drept, mulţi şoferi calcă acceleraţia prea tare, mult peste limita legală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Prima dată n-am crezut" Filmul accidentului devastator din Iași, unde un BMW s-a rupt în două. Patru tineri au scăpat cu viață ca prin minune