Antena Meniu Search
x

Video În BMW-ul rupt în două la Țigănuși erau 4 tineri. Mergeau să joace fotbal la Podu Iloaiei: "Turometrul s-a oprit la 100 km/oră"

Patru tineri din Andrieșeni, județul Iași, au scăpat cu viață ca prin minune, după ce mașina în care se aflau, un BMW cu volan pe dreapta, a intrat cu viteză într-un cap de pod, s-a răstunat, apoi s-a rupt efectiv în două. S-a întâmplat în această dimineață, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.08.2021, 14:56

Vezi și

În mașina cu numere de Vaslui se aflau patru tineri din Andrieșeni. Se duceau să joace fotbal pe un teren de fotbal din Podu Iloaiei. La un moment dat, între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași, din cauza vitezei, dar și a asfaltului umed, şoferul de 22 de ani nu a mai reuşit să controleze maşina, care s-a înfipt într-un cap, s-a răsturnat și s-a rupt în două

Ca prin minune, cei patru tineri au scăpat cu viață. 

Acul kilometrajului s-a oprit la 100 km/oră

Unul dintre ei, după ce a ieșit din BMW, i-a trimis fratelui său un video cu mașina făcută bucăți.

Pe acelaşi subiect

Acestuia nu i-a venit să creadă ce vede, așa că a mers la locul accidentului: "În jurul orei 9.00, a sunat fratele meu, adică mi-a trimis un video să văd ce s-a întâmplat. Prima dată nu am crezut și l-am sunat. După aceea mi-a zis că s-a răsturnat cu mașina. Am venit cât repede am putut și am găsit mașina ruptă în două. O persoană este accidentată, în spital, nu știu exact care este starea ei, șoferul este bine, am vorbit acum câteva minute cu el, iar fratele meu a plecat acasă cu celălalt băiat. Ei se îndreptau spre orașul Podu Iloaiei, aveau un meci de fotbal. Nu consumat alcool, dar din ce se pare aveau viteză. Am văzut că turometrul s-a oprit la 100 km/oră".

În mod miraculos, niciunul dintre cei patru tineri nu a rămas încarcerat. Potrivit ISU Iași, șoferul și un pasager de 19 ani, cu multiple fracturi, au fost transportați la UPU Spiridon. Ceilalți doi tineri au fost evaluați la locul accidentului, dar au refuzat transportul la spital.

"ISU Iași a fost anunțat despre producerea unui accident rutier între localitățile Mihail Kogălniceanu și Țigănași, unde un autoturism a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Au rezultat patru victime, neîncarcerate. La locul evenimentului au fost direcționate o autospecială de intervenție, Terapia Intensivă mobilă, echipajul de prim-ajutor calificat și un echipaj de la serviciul de ambulanță județan Iași. Șoferul de 22 de ani și un pasager de 19 ani, cu multiple fracturi, au fost transportați la UPU Spiridon. Celelalte două victime au fost evaluate la locul intervenției, dar au refuzat transportul la spital. Cauzele producerii accidentului rutier sunt cercetate de organele de poliție rutieră", a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

Dosar penal după accidentul de la Țigănuși

Potrivit polițiștilor ieșeni, șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"În această dimineață, în jurul orei 9.20, am fost sesizați despre faptul că pe drumul județean 282 C a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur vehicul, respectiv un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani, care ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziunea cu un cap de pod.

În urma accidentului, a rezultat atât rănirea conducătorului auto, cât și a celor trei pasageri din autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a transmis Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Un tânăr a ars de viu la volanul mașinii, după un accident cumplit între Lețcani și Podu Iloaiei

Reamintim că ieri dimineață, tot pe un drum din Iași, un bărbat a ars de viu la volan, după ce mașina pe care o conducea a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a luat foc şi şoferul n-a mai avut nicio şansă. Pasagerul, un tânăr de 28 de ani, a scăpat cu viață, după ce a fost proiectat prin parbriz. Nenorocirea s-a produs între Lețcani și Podu Iloaiei.

Şoferul, un bărbat de 41 de ani, era tatăl unei fetiţe. 

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » În BMW-ul rupt în două la Țigănuși erau 4 tineri. Mergeau să joace fotbal la Podu Iloaiei: "Turometrul s-a oprit la 100 km/oră"