Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Sibiu, în care şi-au pierdut viaţa cei 3 bărbaţi. Unul dintre şoferi virase brusc, fără să dea prioritate maşinii de pe contrasens

Accident grav în judeţul Sibiu! Trei bărbaţi au murit şi alţi doi sunt în stare gravă la spital după ce un şofer a virat fără să se asigure şi a lovit frontal un alt autoturism. Un băiat de 15 ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi salvat în ultimul moment de medici, iar acum se luptă între viaţă şi moarte la spital. 

de Redactia Observator

la 10.06.2023, 20:04

Vezi și

Tragedia a avut loc în Sibiu, la intersecția drumurilor spre Păltiniș şi Cisnădioara. Un şofer de 63 de ani, însoţit de un bărbat de 50 de ani şi un adolescent de 15 ani, a virat la stânga fără să se asigure şi a lovit frontal maşina în care se aflau doi tineri. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre autoturisme s-a răsturnat şi a zburat câţiva metri pe marginea drumului. 

Şoferul care a cauzat accidentul a virat brusc la stânga fără să ofere prioritate

Martor: Fordul în faţa mea la 10 metri, fără să semnalizeze că face la stânga către Cisnădioara, domnul cu Audi, regulamentar pe partea lui, avea viteză. Fordul a virat fără să se asigure exact în faţa Audiului, impact frontal. Audi l-a întors cu roţile în sus şi Fordul era cât pe ce să-l arunce în mine.

Pentru cei doi şoferi şi un pasager impactul a fost fatal. Au murit pe loc. Un alt pasager de 31 de ani a fost rănit grav. Iar adolescentul de 15 ani era în stop cardiorespirator atunci când au ajuns salvatorii.

Pe acelaşi subiect

Ioan Spiridon, purtător de cuvânt la serviciul de ambulanţă Sibiu: Trei bărbaţi încarceraţi, din păcate, decedaţi. Un băiat de 15 ani aflat în stop cardio respirator a fost resuscitat cu succes. 

Se luptă acum între viaţă şi moarte la spital. 

David Costin, IPJ SIBIU: Rezultă ca posibilă cauză a accidentului neacordarea priorităţii de trecere a autovehiculelor. 

Din cauza accidentului, traficul a fost oprit câteva ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Sibiu, în care şi-au pierdut viaţa cei 3 bărbaţi. Unul dintre şoferi virase brusc, fără să dea prioritate maşinii de pe contrasens