Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în care o maşină a distrus o farmacie din Bucureşti. Un alt autoturism i-a tăiat calea şi a acroşat-o

Impact devastator azi-noapte la Bucureşti. O maşină de teren a intrat într-o farmacie dintr-un cartier foarte populat şi a distrus-o. Accidentul a fost provocat, într-o secundă, de un şofer imprudent, care a ieşit în strada principală fără să se asigure.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 09.04.2023, 19:33

Vezi și

Maşina de teren care a spulberat farmacia mergea pe bulevardul Giurgiului spre centrul Capitalei, când un automobil i-a tăiat calea şi a acroşat-o. 

Martor: A trecut strada cam până aici, ăla cu Jeep-ul a venit, s-a bagat în faţa lui. 

Ciocnirea a avut loc în dreptul unei treceri de pietoni.

Pagubele sunt enorme

Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator: În urma impactului, şoferul nu a mai putut controla autoturismul, a intrat pe trotuar, apoi în farmacia aflată în spatele meu.

Doar norocul a făcut să nu fie nimeni în farmacie - se terminase programul. Pagubele sunt, însă, enorme. Azi-dimineaţă o echipă de muncitori încerca să repare farmacia, care face parte dintr-un lanţ cu 800 de magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care o maşină a distrus o farmacie din Bucureşti. Un alt autoturism i-a tăiat calea şi a acroşat-o