Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului în care trei motocicliste au intrat într-un TIR. Una dintre ele consumase alcool

Accident oribil, filmat cadru cu cadru. Trei tinere au intrat cu motocicletele într-un camion, pe şoseaua dintre Năvodari şi Corbu. Impactul a fost filmat de camera de bord a maşinii din spatele camionului. Poliţiştii au descoperit că una dintre motocicliste era băută. 

de Cristina Niță

la 22.07.2024 , 19:56

Motociclistele se întorceau la Bucureşti, după câteva zile de relaxare pe plaja de la Vadu. Victimele au între 37 şi 57 de ani. 

Trei motocicliste, accident în lanţ

"Colegele mele au depăşit ceva, toate împreună şi prima s-a lovit de TIR. Nu s-a înscris bine în curbă, probabil de la viteza neadeptată curbei care este foarte strânsă. Au intrat una într-alta", spune Andrei Ghica, soţul unei motocicliste.

Vezi și

Motociclistele au fost testate cu etilotestul chiar la locul accidentului. Aparatul a indicat că una dintre ele consumase alcool. Toate cele trei femei vor rămâne internate la Spitalul Judeţean din Constantaţa.

Pe acelaşi subiect

Motociclista care a intrat direct în camion este în stare gravă."Una dintre ele a fost diagnosticată cu mai multe fracturi, motiv pentru care va rămâne şi spitalizată", a declarat Crina Kibedi, Spitalul Judeţean Constanţa.

Motociclista în starea cea mai gravă avea permis de peste 10 ani şi călătorise în multe ţări pe două roţi. "Este la Terapie Intensivă, la chirugie internă, pentru că are splina ruptă, sângerează abdominal şi după ce se stabilizează, trecem la faza de ortopedie. Ambele mâini, piciorul stâng, coaste, bazin", adaugă Andrei Ghica, soţul unei motocicliste.

Motociclista care conducea băută a rămas fără permis de conducere trei luni. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care trei motocicliste au intrat într-un TIR. Una dintre ele consumase alcool