Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care trei motocicliste se izbesc de TIR, pe un drum din Constanţa, a fost filmat. Tinerele se îndreptau către plaja Corbu

Accident rutier grav, în această dimineaţă, în judeţul Constanţa. Trei tinere au ajuns cu răni grave la spital, după ce s-au izbit cu motocicletele de un TIR, în apropiere de plaja Corbu. O cameră de bord montată pe o maşină care circula în spatele autotrenului, a filmat momentul coliziunii. 

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 13:29

Trei motocicliste au ajuns la spital, în această dimineaţă, după ce au fost implicate într-un accident rutier în apropierea localităţii Corbu din judeţul Constanţa. Tinerele se îndreptau către plaja Corbu şi făceau parte dintr-un grup mai mare de împătimiţi ai motoarelor.

Trei motocicliste, impact cu TIR-ul în apropiere de plaja Corbu

Dintr-un motiv încă neştiut, una dintre motocicliste a ajuns pe contrasens, s-a izbit de un TIR care circula regulamentar din sens opus, apoi a ricoșat în celelalte două motoare. 

Vezi și

Martorii au fost cei care au sunat la 112, iar de la ISU Dobrogea au fost trimise două echipaje de prim ajutor, elicopterul SMURD, dar și o mașină de stingere. "Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între un tir și 3 motociclete. La fata locului au fost alocate 2 echipaje de prim ajutor, elicopterul SMURD și o mașină de stingere. Trei victime de sex feminin au fost asistate medical la locul evenimentului, ulterior fiind transportate la spital, conștiente, cooperante pentru investigații medicale amănunțite", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța.

Una dintre tinere a urcat băută pe motor

Tinerele au fost evaluate la faţa locului, iar medicii au decis să le transporte la spitalul judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite. Una dintre ele prezenta leziuni mai grave, însa toate cele trei erau cooperante şi stabile. Motociclistele au fost testate cu aparatul etilotest, iar la una dintre ele rezultatul a arătat o alcolemie de 0,23 mg per litru în aerul expirat. Cercetările au fost preluate de poliţistii de la serviciul rutier, care au deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Momentul în care trei motocicliste se izbesc de TIR, pe un drum din Constanţa, a fost filmat. Tinerele se îndreptau către plaja Corbu