Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în care un autocar cu 54 de pelerini a derapat şi a ajuns în şanţ, la intrare în Alba Iulia. "O zdrucinătură, ne-am panicat!'' 

54 de credincioşi din Iaşi, care erau într-un pelerinaj la mai multe mănăstiri din Transilvania, au tras o sperietură serioasă după ce autocarul în care se aflau a ajuns într-un şanţ. Şoferul n-ar fi observat indicatoarele care semnalizau lucrările la carosabil. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 07:54

Vezi și

"O zdrucinătură şi...ne-am panicat.'' Era în jurul orei 21.00 când s-a petrecut accidentul. Autocarul venea dinspre Blaj, iar la intrare în Alba Iulia, şoferul, un bărbat de 43 de ani, din Iaşi, a intrat cu partea dreaptă a vehiculului în şant. 

Martorii le-au spus poliţiştilor că şoferul ar fi circulat cu viteză şi din cauza asta n-ar mai fi putut controla maşina. Bărbatul are altă variantă. 

"N-aţi văzut că se lucrează la drum, sau...

De unde, dacă nu sunt semnalizate! Că aşa e în România! Nu sunt lumini puse! Nu este bandă pusă! Nu se semnalizează! Trebuie să murim, ca proştii!''

Pe acelaşi subiect

Reporter: Drumul era semnalizat corespunzător?

Mădălina Crişan, purtător de cuvânt IPJ Alba: Da, drumul era semnalizat corespunzător.

Credincioşii au tras o sperietură zdravănă

După incident, care s-a petrecut chiar lângă hotelul în care aveau cazare pelerinii, uşa autocarului a rămas blocată, iar pasagerii au fost scoşi din vehicul de către pompieri. 

Dan Ardelean, ISU Alba: În autocar se aflau 54 de persoane, plus şoferul. Acestea au fost evacuate în siguranţă şi s-au deplasat către hotelul în care erau cazate. 

Dr. Felicia Miclea, Serviciul de Ambulanţă Alba: Două persoane cu atacuri de panică. Au refuzat transportul la spital. S-a acordat primul ajutor, s-au monitorizat funcţiile vitale şi au rămas la locul solicitării.

Tot pompierii au fost cei care au ajutat la la scoaterea autocarului din şanţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care un autocar cu 54 de pelerini a derapat şi a ajuns în şanţ, la intrare în Alba Iulia. "O zdrucinătură, ne-am panicat!''