Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului tragic, cu doi morţi şi trei răniţi, între Codlea şi Vulcan. Şoferul şi un băiat de 16 ani au sfârşit pe loc

Accident teribil între localităţile Codlea şi Vulcan din judeţul Braşov. Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au ajuns în stare gravă la spital după ce două maşini s-au ciocnit violent.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 09:38

Vezi și

Şoferul vinovat de producerea accidentului a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, iar mai apoi a intrat în plin într-o altă maşină care cicula regulamentar.

Impact dezastruos. Şoferul şi un băiat de 16 ani au murit pe loc

Impactul dintre cele două a fost atât de puternic, încât bărbatul şi un adolescent de 16 ani au murit pe loc. O femeie de 38 de ani şi două fete de 10 şi 12 ani au fost transportate la spital în stare gravă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului tragic, cu doi morţi şi trei răniţi, între Codlea şi Vulcan. Şoferul şi un băiat de 16 ani au sfârşit pe loc