Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 16 ani și un șofer au murit, după ce două mașini s-au izbit violent pe un drum în Brașov. Autoturismele s-au făcut praf

Accident grav în județul Brașov. Un adolescent de 16 ani și un șofer au murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce două autoturisme s-au izbit violent pe Dj 112 A, între localitățile Codlea și Vulcan.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.12.2023, 21:26

Potrivit ISU Brașov, șoferul care a rămas încarcerat în urma impactului a fost declarat decedat. De asemenea, copilul în vârstă de 16 ani care se afla in stop cardio-respirator nu a putut fi salvat, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, fiind declarat decedat.

O femeie în vârstă de 38 de ani, policontuzionată, a fost transportată la UPU Brașov pentru investigații medicale. Două fete în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigații medicale.

Polițiștii fac cercetări pentru a afla împrejurărilor și condițiile în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil.

Ce spun oamenii legii 

Pe acelaşi subiect

La acest moment echipajele de Poliție Rutieră intervin la un accident rutier, care s-a produs cu puțin timp în urmă pe Dj 112 A, între localitățile Codlea și Vulcan. În accident sunt implicate două autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea 5 persoane au suferit leziuni, iar pentru două dintre acestea echipajele medicale prezente la față locului au declarat decesul.

În cauză, se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să adapteze viteza de deplasare la condițiile de carosabil. De asemenea, Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto ruta alternativă de drum, cu ocolire prin localitatea Ghimbav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un adolescent de 16 ani și un șofer au murit, după ce două mașini s-au izbit violent pe un drum în Brașov. Autoturismele s-au făcut praf