Antena Meniu Search
x

Filmul atacului de la Grădina Zoologică din Sibiu, unde o fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup alb. Copila a băgat mâna prin gard

Caz şocant la Grădina Zoologică din Sibiu. O fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un lup. Ar fi ignorat toate avertismentele şi ar fi trecut de zona de siguranţă. A întins apoi mâna printre gratii şi a fost atacată de sălbăticiune. A fost dusă la spital, însă rănile nu îi pun viaţa în pericol.

de Andrei Naiţă

la 09.09.2023, 09:13

Vezi și

O după amiază liniştită în familie s-ar fi putut transforma într-o tragedie. Fetiţa se afla împreună cu părinţii ei la Grădina Zologică din Sibiu. La un moment dat, fascinată de frumuseţea lupilor albi şi profitând de neatenţia familiei, copila s-a apropiat periculos de cuşcă, a băgat mâna prin gard, iar în acea clipă animalul a atacat-o fără milă.

Liviu Todescu, medic  veterinar Grădina Zoologică Sibiu: Din cauză că nu se respectă indicatoarele de la Grădina Zoologică. Ne pare rău de eveniment, dar totodată asta se întâmplă când părinţii nu supraveghează mai de aproape copiii. Ei sunt curioşi şi din curiozitate se apropie de animale. Sunt animale sălbatice, iar ca orice animal sălbatic acesta e rolul său, să atace. 

Fetița s-a apropiat prea mult de cușca lupului

Întreg incidentul ar fi putut fi evitat, dacă păriniţii ar fi fost atenţi la fetiţa care s-a apropiat prea mult de cuşcă. 

Liviu  Todescu, medic  veterinar Grădina Zoologică Sibiu: Cuşca aceea are cumva o dublă protecţie. Nu are cum să atace, dacă nu şi-ar băga copilul degetul, lupul nu are cum să-l agaţe de mână. Totodată, este distanţa destul de mare. De trei-patru metri până la cuşca lupului. 

Copila a fost preluată de medici şi transportată la spital, însă rănile nu îi pun viaţa în pericol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Filmul atacului de la Grădina Zoologică din Sibiu, unde o fetiță de 8 ani a fost mușcată de un lup alb. Copila a băgat mâna prin gard