Antena Meniu Search
x

O fetiţă de opt ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică din Sibiu

O fetiţă de opt ani a fost muşcată de un lup din Grădina Zoologică Sibiu, după ce a băgat mâna prn gard în încercarea de a mângâia animalul.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 22:44

Vezi și

Un echipaj SMURD a intervenit, vineri, după ce o fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică Sibiu, relatează news.ro.

Fetiţa de opt ani a fost muşcată de palmă

"Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup", a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă.

Pe acelaşi subiect

"Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale", a mai transmis sursa citată.

La Grădina Zoologică din Sibiu sunt afişate mesaje prin care vizitatorii sunt atenţionaţi să nu se apropie de cuştile animalelor dincolo de zona de protecţie şi să nu bage mâinile printre gratii.

"S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamentul local al plăgii, vaccinare antitetanică. De asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu", a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu, medicul Ioana Mătăcuţă, potrivit Agerpres.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O fetiţă de opt ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică din Sibiu