Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul crimei de la Ştefăneşti, unde un bărbat şi-a incendiat soţia, a înjunghiat-o în gât şi a fugit. Băieţelul lor de 3 ani a văzut totul

Filmul crimei de la Ştefăneşti, unde un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după ce o incendiase, scoate la iveală un detaliu teribil.

de Redactia Observator

la 04.04.2018 , 21:12

Filmul crimei de la Ştefăneşti, unde un bărbat şi-a incendiat soţia, a înjunghiat-o în gât şi a fugit. Băieţelul lor de 3 ani a văzut totul

Filmul crimei de la Ştefăneşti, unde un bărbat şi-a înjunghiat soţia, după ce o incendiase, scoate la iveală un detaliu teribil. Băieţelul de 3 ani al celor doi a văzut totul. În aceeaşi curte, mama victimei aştepta un semn de la ea.

Doru Stoianof, 34 de ani, a venit din Franţa, unde muncea, special să îşi pedepsească soţia, pe Lavinia, 28 de ani, pentru că aceasta vroia să se despartă de el.

Bărbatul era violent şi cei doi se certau des, bărbatul lovind-o deseori pe femeie. Cei doi s-au despărţit şi el plecase în Franţa la muncă, de unde s-a întors de câteva zile.

Articolul continuă după reclamă

Lavinia şi Doru aveau casă în curte cu părinţii fetei iar miercuri de dimineaţă femeia era în casa mamei ei, iar soţul, împreună cu băieţelul, în casa lor. Lavinia s-a dus după băiat, dar nu s-a mai întors.

Doru a încuiat uşa şi a izbucnit o nouă ceartă. Atunci bărbatul a lovit-o pe soţia sa, în bucătărie, a incendiat-o la aragaz, după care i-a înfipt un cuţit în gât. Totul sub privirile copilului.

Bunica acestuia, mama Laviniei, a povestit că a sunat pe telefonul ei mobil şi a răspuns nepoţelul care i-a spus că e în casă, cu Doru, şi că mama lui e tăiată la gât.

Femeia a alergat prin curte, dar uşile casei fetei ei erau încuiate. Doru dispăruse deja cu băiatul. Când, ajutată de un nepot, a spart uşa, şi-a găsit fata moartă în bucătorie, arsă şi înjunghiată.

Criminalul a fost prins după o oră, în casa unor rude.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Filmul crimei de la Ştefăneşti, unde un bărbat şi-a incendiat soţia, a înjunghiat-o în gât şi a fugit. Băieţelul lor de 3 ani a văzut totul