Antena Meniu Search
x

Video Filmul crimei din Măgurele: Omul de afaceri italian ucis, după ce a fost prins în casa iubitei de fostul ei soţ

Ucis din gelozie. La patru zile de la crima în stil mafiot care a şocat o ţară întreagă, criminalii au fost prinşi. Iubita omului de afaceri italian şi soţul acesteia l-au ucis. Vineri noaptea, între cei trei a început un scandal care s-a terminat tragic. Cu o minte diabolică, cei doi călăi l-au tranşat pe italian şi apoi i-au dat foc în maşina lui. Azi, în faţa anchetatorilor, cei doi soţi au recunoscut totul. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.05.2022, 09:18

Vezi și

Ei sunt cei doi călăi ai omului de afaceri italian. O relaţie amoroasă i-a adus sfârşitul într-un mod barbar. Bărbatul a fost omorât cu sânge rece de amanta româncă, Carmen, şi soţul acesteia, Valentin. Camerele de supraveghere i-au suprins pe criminali imediat după fapta teribilă. În imagini se vede cum cei doi cum ies din blocul în care a avut loc măcelul. Bărbatul se chinuie să tragă de un sac mare, negru. Înăuntru era trupul tranşat al italianului. Femeia cară şi ea două plase mai mici.

Principalii suspecţi şi-au recunoscut crima

Cu doar câteva momente înainte de aceste imagini, în apartamentul celor doi călăi au fost scene de groază. Italianul trăia o relaţie interzisă cu românca. Femeia, căsătorită şi cu doi copii, ducea o viaţă paralelă. Soţul ar fi aflat despre relaţie şi i-ar fi cerut să înceteze. Vineri seara, omul de afaceri s-a dus acasă la amantă. Doar că, ajuns la adresă, a dat nas în nas cu soţul. Între cei doi bărbaţi a izbucnit un scandal. Iar de la nervi, insulte şi ameninţări s-a ajuns la crimă. Valentin l-a lovit pe italian, acesta s-a prăbuşit şi a murit. Imediat, cei doi soţi au pus la cale un plan pentru a scăpa de cadavru. Aşa că l-au tranşat şi l-au băgat în saci. L-au urcat apoi în maşina lui, l-au dus pe câmp, iar acolo i-au dat foc.

Cei doi au fost surprinşi de camerele de supraveghere şi când pleacă de pe câmp. Liniştiţi, convinşi că nimeni n-o să le ia urma. Întorşi acasă, au curăţat totul şi s-au asigurat că nu rămâne nicio dovadă care să-i lege de fapta teribilă. Până aseară, când anchetatorii au pus mâna pe ei.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: Poliţiştii au descins la apartamemntul celor doi soţi seara trecută pentru a căuta probe care să-i lege de crima din Măgurele. De asemenea, cei doi au fost ridicaţi şi audiaţi de procuri şi poliţişti până dimineaţa.

După ore bune de audieri, cei doi au recunoscut totul în faţa anchetatorilor. Italianul nu ar fi fost la prima vizită în bloc, spun vecinii.

Reporter-vecini: - L-aţi văzut pe italian?

- Eu nu ştiam cine e. Credeam că e o rudă.

- Cine v-a spus că e domnul cu pălărie?

- Oamenii de aici!

- Nu ştiu despre ea, o vedeam pe aici cu doi copii, era cu buricul gol. Am zis că asta e pe treabă.

- Mereu se auzea gălăgie!

- Am văzut poliţia, au stat aici o grămadă. Nu e posibil aşa ceva, vai de capul meu.

Cei doi criminali sunt cercetaţi acum pentru omor calificat şi riscă să-şi petreacă restul zilelor în închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul crimei din Măgurele: Omul de afaceri italian ucis, după ce a fost prins în casa iubitei de fostul ei soţ