Antena Meniu Search
x

Video Filmul dublei crime din Bran: Nicu şi Alexandra au fost măcelăriți în propria lor casă pentru un gard. Presupusul autor a fost scos cu cătușe

Blue Monday, cea mai depresivă zi din an, a fost o zi însângerată în România. Pentru o palmă de pâmânt, doi soţi din Braşov au plătit cu viaţa. O asistentă care îngrijea copii bolnavi de cancer şi soţul ei, pompier au fost atacaţi cu un topor şi lăsaţi într-o baltă de sânge. Descoperirea şocantă a fost făcută de cumnata bărbatului, după ce colegii de la ISU s-au alertat când victima nu a mai venit la serviciu.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 16.01.2023, 19:46

Vezi și

Nicu şi Alexandra s-au căsătorit anul trecut în august. Tineri, pasionaţi de călătorii, mereu împreună şi cu planuri mari. Fiecare cu o carieră promiţătoare - el, 38 de ani, pompier, ea, 32 de ani, asistentă pe secţia de Oncologie a Spitalului de Pediatrie din Braşov. Doi oameni care îşi făcuseră din bine o misiune. Azi-noapte, în casa lor din comuna Bran s-a dezlănţuit iadul. Un individ a spart cu toporul uşa de la intrare şi i-a atacat. Nicu şi Alexandra n-au apucat să lupte pentru viaţa lor. Călăul i-a lăsat într-o baltă de sânge, a aruncat arma dublei crime în spatele casei şi s-a făcut nevăzut. Cumnata celor doi le-a descoperit cadavrele după ce colegii lui Nicu s-au alertat că bărbatul nu a ajuns la serviciu.

Uciși cu bestialitate pentru un gard

Elena Pepene, mama lui Nicu: Îl sună pe fiul meu un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon. Trebuia să mă schimbe. Nicu nu răspunde, nu răspunde. Zice: Tati, du-te repede la Nicu că e târziu, să se ducă la serviciu. Ia vezi ce este. Şi a strigat la nora mea. Şi zice: Sunt morţi în casă.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Uşa din termopan, aflată pe lateralul casei a fost spartă. Iar în acest moment, criminaliştii ridică orice urme îi pot duce la aflarea adevărului.

Pe acelaşi subiect

Nimeni n-a auzit nimic, dar suspiciunile s-au îndreptat spre un verişor al pompierului. Individul ar fi făcut moarte de om pentru conflicte mai vechi: un gard pe care ar fi vrut să-l mute cu o palmă mai departe.

Ligia Pepene, cumnata: A avut altercaţii cu vecinul, acu' ceva timp, avea proces deschis cu el. Pe streaşina casei, hotarul. S-au discutat, dar de bătut niciodată.

Elena Pepene, mama lui Nicu: Aseară l-a sunat pe băiatul meu cel mare şi zice: Băi, Florine, tu ai ceva cu mine? Eşti duşman?

Poliţiştii au aşteptat ore în şir în faţa porţii, până au primit mandat. Cu armele în mână, pregătiţi pentru ce e mai rău, anchetatorii au negociat cu individul, care s-a baricadat în podul casei şi i-a ameninţat cu un cuţit pe agenţi. Într-un final a fost scos din casă încătuşat.

Comunitatea este şocată.

Cosmin Feroiu, primar Bran: Doi tineri minunaţi, plini de viaţă, cu toată viaţa înainte.

Poliţia a deschis o anchetă şi trebuie să refacă filmul ultimelor clipe din viaţa celor doi soţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul dublei crime din Bran: Nicu şi Alexandra au fost măcelăriți în propria lor casă pentru un gard. Presupusul autor a fost scos cu cătușe