Antena Meniu Search
x

FILMUL morţii lui Dan Condrea: Cum şi-a petrecut patronul Hexi Pharma ultimele clipe din viaţă

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a plecat de acasă, duminică, în jurul orei 17.00, el fiind foarte supărat şi nervos, potrivit paznicilor de la complexul rezidențial din zona centurii Capitalei în care locuia cel mai controversat personaj al momentului.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a plecat de acasă, duminică, în jurul orei 17.00, el fiind foarte supărat şi nervos, potrivit paznicilor de la complexul rezidențial din zona centurii Capitalei în care locuia cel mai controversat personaj al momentului.

Dan Condrea a plecat supărat de acasă, cu aproximativ două ore înaintea accidentului în care și-a pierdut viața. Paznicii de la complexul rezidențial din zona centurii Capitalei în care locuia patronul Hexi Pharma spun că acesta era nervos şi supărat.

Mai mult, spun paznicii, Dan Condrea a plecat cu o mașină pe care nu o folosea în mod obișnuit. Este vorba despre mașina implicată în accident, pe care o folosise tatăl omului de afaceri.

"Avea faţă de robot. Nu ştia ce face", a spus unul dintre paznici.

El s-a îndreptat spre Buftea.

Potrivit Antena 3, în momentul accidentului, Dan Condrea se îndrepta spre casa fostei soţii, de unde trebuia s-o ia pe fiica sa de 10 ani. În plus, ca o ironie a sorţii, Dan Condrea a murit pe şoseaua dintre laboratorul Unilab şi fabrica Hexi Pharma.

Accidentul a fost anunţat la numărul 112 la ora 18:58. Medicii spun că au ajuns la locul accidentului, pe un drum judeţean între localităţile Buftea şi Corbeanca, în timp foarte scurt. Tot ce au putut a fost să constate decesul.

"S-a descoperit un autoturism făcut bucăţi. În autoturismul respectiv, se aflase un bărbat de 40 de ani, care, la sosirea echipajului, era în afara autoturismului, cu leziuni extrem de grave, decedat din momentul impactului. Avea leziuni extrem de grave, incompatibilie cu viaţa. Este vorba despre multiple fracturi, de fractură de coloană cervicală”, a declarat Alis Grasu, purtător de cuvânt al Ambulanţei Ilfov.

Poliţiştii au încercat să identifice victima. Au reuşit să găsească doar actele de identitate. Doi martori susţin că şoferul se deplasa cu o viteză foarte mare, în jur de 150-160 km/h.

"Colegii mei nu au găsit la fața locului urme de frânare, deci luam in calcul orice ipoteză", a declarat ulterior Claudia Burada, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov.

Anchetatorii mai spun că cel mai probabil Dan Condrea nu folosea centura de siguranţă, pentru că a fost găsit lângă maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » FILMUL morţii lui Dan Condrea: Cum şi-a petrecut patronul Hexi Pharma ultimele clipe din viaţă