Antena Meniu Search
x

Video Filmul morţii lui Gheorghe Cenuşă, strivit de cal în timp ce filma un videoclip. Soţie: "Calul a fost viaţa lui şi moartea lui"

Tragedie cumplită, filmată la Suceava! Un bărbat a murit după ce a fost strivit de propriul cal de 800 de kilograme. Omul era la filmarea unui videoclip când animalul s-a speriat, s-a ridicat pe două picioare şi a căzut peste el. Familia e şocată, spun că aveau calul de cinci ani şi era un animal foarte blând. 

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 19:22

Vezi și

Cadrul de vis de pe malul pârâului Bodârlău ales pentru filmarea unui videoclip s-a transformat într-o scenă de coşmar. Martorii au filmat încremeniţi momentul în care bărbatul de 56 de ani, cu experienţă în creşterea cailor este strivit de animalul său de aproape o tonă. Familia nu-şi explică ce s-a întâmplat.

Angela Cenuşă, văduva victimei: A ajuns să-şi dea viaţa pentru că i-au plăcut caii.

Calul, fără motiv, s-a speriat şi s-ar ridicat în două picioare

Bărbatul era călare, în şir indian, cu alţi localnici când, aparent fără nici un motiv, animalul s-a speriat şi s-a ridicat în două picioare. Într-o fracţiune de secundă, calul s-a prăbuşit pe spate şi a căzut peste bărbatul aflat în şa.

Pe acelaşi subiect

Cumnata victimei: Calul a fost viaţa lui şi moartea lui. A iubit caii. Iubea caii foarte, foarte mult.

Apropiat al familiei: Calul e blând, nu e rău, nu a fost bătut, e foarte bine îngrijit. Poate că a fost pişcat de ceva, de o viespe, de vreo albină. Că el deodată. Poate că. Nu ştim.

Bărbatul care lucra ca paznic la Ocolul Silvic a fost dus de urgenţă la spitalul din Rădăuţi. Starea gravă a impus transferul la Spitalul Judeţean Suceava, unde a intrat direct în operaţie.

Rănile prea grave i-au fost însă fatale

Dr. Dan Teodorovici - purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Suceava: Un traumatism toracoabdominal important, prin strivire, în stare gravă, cu şoc hemoragic.

Localnic: El probabil că s-a ţinut de frâu mai tare, mai strâns şi calul şi-a continuat. S-a lăsat pe spate. Şi el fiind în şa, s-a lovit de şa mai tare.

Localnic: Toţi muncim în pădure cu caii, dar aşa ghinion mai rar.

Localnic: A fost chemat acolo şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat!

Angela Cenuşă, văduva victimei: S-a făcut un videoclip şi s-a plătit cu viaţa unui om. Era de bun simţ să dea un telefon să spună: "Îmi pare rău!" Sau condoleanţe.

Bărbatul făcea echipă cu calul, pe nume Dori, de cinci ani, şi împreună mergeau la evenimentele organizate în zonă. În aceste zile ar fi trebuit să partcipe la parada călăreților organizată în mod tradițional la Putna.

Angela Cenuşă, văduva victimei: Era nelipsit de la orice festivitate unde era vorba de costum naţional şi cal. Era nelipsit.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cum s a petrecut tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul morţii lui Gheorghe Cenuşă, strivit de cal în timp ce filma un videoclip. Soţie: "Calul a fost viaţa lui şi moartea lui"