Antena Meniu Search
x

Video "Este o tragedie!" Un băiețel de nici 2 anișori a fost strivit de mașină sub ochii părinților, într-un camping din Cluj. Protecția Copilului face anchetă

O simplă ieşire la iarbă verde s-a transformat, într-o clipă, în drama vieţii lor. Un copil de numai un an şi 5 luni a fost strivit de o maşină într-un camping din Cluj. Şoferul încerca să îşi parcheze maşina şi nu l-a observat pe băieţel. L-a călcat chiar sub privirile disperate ale părinţilor. Avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 29.06.2023, 07:54

Vezi și

Părinții copilului au ieșit vinerea trecută la iarbă verde, alături de mai mulți prieteni, într-un camping de la marginea localităţii Finişel din județul Cluj. La un moment dat, un bărbat, prieten cu părinţii micuţului, a încercat să parcheze maşina, dar nu a observat copilul. Băieţelul a fost strivit sub greutatea autoturismului.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: Poliţiştii au constatat că un conducător auto de 61 de ani, care intenționa să parcheze autoturismul, l-ar fi accidentat pe copilul de 1 an și 5 luni, care a fost transportat de urgență la o unitate medicală unde i-au fost acordate îngrijiri.

Părinţii nu au mai avut răbdare să ajungă ambulanţa şi au pornit cu maşina personală spre spital. Pe drum s-au întâlnit cu echipajul, care a început imediat manevrele de resuscitare. La spital, medicii au fost însă nevoiţi să declare decesul micuţului. 

Andreea Vișan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj: Din nefericire însă, în cursul aceleiași seri a fost declarat decesul acestuia. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, iar rezultatul indicat a fost negativ.

Pe acelaşi subiect

Copilașul a murit sub ochii părinților

Apropiaţii familiei spun că sunt şocaţi şi nu îşi pot explica cum de s-a ajuns la o asemenea tragedie, mai ales că părinţii celui mic se ocupau cu mare atenţie de îngrijirea lui şi a fratelui. 

Apropiată a familiei: Ne era prieten apropiat. Suntem foarte, foarte afectaţi de chestia asta, pentru că suntem o comunitate foarte apropiată şi cu toţii suntem prieteni aici şi o să ne fie dor de el. 

Femeie: Tragedie într-adevăr e. Cam rar se întâmplă aşa ceva în zona noastră, deci cam toată comunitatea este afectată de acest lucru. Era o linişte apăsătoare prin tot locul. Mai are un frăţior de 3 ani şi ceva. Deci este o tragedie într-adevăr pentru o familie tânără care avea tot viitorul în faţă. 

Protecția Copilului face anchetă după tragedie

Despre tragedie au fost anunţaţi şi reprezentanţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Cluj, care vor face propria anchetă în acest caz. Pe numele şoferului, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Este o tragedie!" Un băiețel de nici 2 anișori a fost strivit de mașină sub ochii părinților, într-un camping din Cluj. Protecția Copilului face anchetă