Antena Meniu Search
x

Video Filmul nenorocirii din Bistrița, unde fiul a coborât să-și salveze tatăl din fântâna adâncă de 10 metri. Băiatul este acum în comă, la spital

Un tânăr de 27 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a încercat să-şi salveze tatăl, în propria gospodărie! Cei doi curățau fântâna din curte, la 10 metri adâncime, când la un moment dat bărbatului de aproximativ 60 de ani i s-ar fi făcut rău. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 08:16

Vezi și

Fiul acestuia a intrat după el pentru a-l salva, dar în coborâre s-a accidentat grav. Până la sosirea echipajelor de intervenţie sătenii din Pinticu, Bistriţa Năsăud, au încercat să-i salveze pe cei doi şi au încercat să-i scoată la suprafaţă. 

Tânărul de 27 de ani este în comă

Sosiţi la faţa locului, medicii l-au găsit pe tânăr în comă.

Tatăl său, în schimb, a scăpat nevătămat. Ambii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre cauzele care i-ar fi provocat starea de rău bărbatului ar fi intoxicarea cu monoxidul de carbon rezultat din descompunerea materiilor organice depuse în fântână. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Filmul nenorocirii din Bistrița, unde fiul a coborât să-și salveze tatăl din fântâna adâncă de 10 metri. Băiatul este acum în comă, la spital