Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei de la Podu Iloaiei, unde un șofer a ars în mașină, după un accident cumplit. O fetiță a rămas orfană de tată

Neatenţia la volan îşi ia din nou tributul. Un bărbat a murit, azi noapte, într-un accident teribil pe un drum european. A pierdut controlul volanului, a derapat şi s-a izbit violent de un cap de pod. Maşina a luat foc şi şoferul n-a mai avut nicio şansă. Doar pasagerul a scăpat, după ce a fost proiectat prin parbriz.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 28.08.2021, 19:33

Vezi și

Şoferul, un bărbat de 41 de ani, era tatăl unei fetiţe. Scrumul, câteva piese de la mașină, o pată de iarbă arsă şi o candelă stau mărturie a tragediei. Era ora trei dimineaţa. Şoferul şi prietenul său plecaseră din Iaşi şi se aflau Drumul European 583, între Leţcani şi Podu Iloaiei, când a avut loc accidentul teribil. 

Clara Mihociu, reporter Observator: Chiar după acea curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, a mers zeci de metri prin şanţ până a intrat în acest pod. S-a răsturnat la marginea drumului şi imediat după maşina a luat foc. 

Şoferul n-a avut nicio şansă

A fost găsit în maşină, după ce a fost stins focul. Prietenul său a scăpat ca prin miracol. Impactul violent l-a aruncat prin parbriz pe câmpul din apropiere, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări. A fost însă rănit mult prea grav şi n-a putut să-l ajute pe şofer să iasă. Iar când au ajuns salvatorii, era prea târziu. O jumătate de oră s-au luptat cu flăcările. 

Pe acelaşi subiect

Georgica Onofreiasa, ISU Iaşi: Forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul.  

Diana Cimpoesu, medic-șef UPU SMURD: Bărbatul de 28 de ani a fost preluat, adus în unitatea primire urgenţe,s-au identificat leziuni de tip fracturi şi plăgi la nivelul mâinii şi a piciorului, fără leziuni cu risc vital. 

Tânărul rănit în accident este internat la Terapie Intensivă, în stare stabilă

Tragedia a lăsat o fetiţă fără tată. Bărbatul tocmai se întorsese acasă după mai mulţi ani de muncă în străinătate. Când a avut loc accidentul era în maşina de serviciu. 

Ioana Bilea, IPJ Iaşi: În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Poliţiştii încearcă acum să afle ce anume s-a întâmplat şi de ce a pierdut bărbatul controlul volanului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei de la Podu Iloaiei, unde un șofer a ars în mașină, după un accident cumplit. O fetiță a rămas orfană de tată