Antena Meniu Search
x

Galerie foto Filmul tragediei din Bacău, în care Florentin și Cristi și-au pierdut viața după ce au plonjat cu mașina în Siret. A fost ultima nebunie pentru cei doi tineri

Au fost doi tineri teribili și le-a plăcut să își trăiască viața din plin. Nu au bănuit nicio clipă că această nebunie a lor avea să le aducă și sfârșitul. Inimile lui Cristi și Florentin s-au oprit pentru totdeauna la 15 și 22 de ani. Un ultim gest nebunesc și o ultimă cursă spre moarte.

de Monica Palade

la 06.07.2022, 16:56

Liniștea unui sat din Bacău a fost tulburată, miercuri dimineața, de un accident înfiorător. O mașină a căzut în apele Barajului de la Berești, după ce doi tineri au furat autoturismul de la un prieten la care petrecuseră cu o seară înainte, informează reporterul Observator Clara Mihociu. Cel care se afla la volan a pierdut controlul mașinii, iar de aici până la tragedie nu a mai fost decât un pas. Alarma a fost dată de un pescar, aflat pe marginea râului, care a văzut mașina plonjând în apă. Tot el a fost și martor la încercările disperate ale unuia dintre tineri de a se salva. Nu a mai reușit însă.

Ultima cursă nebună spre moarte

Scandandrii din trei județe au venit să ajute la căutări. Chiar dacă Florentin și Cristi au fost scoși din apă, în scurt timp salvatorii s-au văzut nevoiți să le declare decesul. Căutările continuă pentru că echipajele de salvare vor să se asigure că nu mai sunt și alte victime. Și asta pentru că în autoturism au dat peste trei telefoane.

Cristi și Florentin erau din comuna Homocea, județul Vrancea, aflată în vecinătatea barajului. Pentru Florentin, tânărul de 22 de ani, despre care se crede că se afla la volan, nu a fost prima ispravă de acest gen. Pe când avea 17 ani a mai luat o mașina pe care a condus-o prin localitate. Apropiații spun că iubea enorm mașinile și că dăduse de vreo câteva ori și examen să obțină permisul. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

„Timpul trece, nu ia tot, dar niciodată nu o sa fie ce a fost!”

Pe pagina sa de Facebook, Florentin lăsa mesaje cu propria sa filosofie de viață: „Nu poți începe un nou capitol din viață, dacă tot îl citești pe ultimul”, “Am făcut lucruri pe care acum le regret. Dar dacă nu învăţ din greşeli o să le repet”, “Doar prietenii adevărați îți văd lacrimile chiar dacă afară plouă”, “Apreciază ceea ce ai, înainte de a se transforma în ceea ce ai avut”, “Nu regreta niciodată, dacă e bine, e minunat ! Dacă e rău, e experiență”, „Timpul trece, nu ia tot, dar niciodată nu o sa fie ce a fost!”

Uniți acum și prin moarte, cei doi prieteni mai aveau ceva în comun. Ambii aveau părinții plecați la muncă în străinătate. Acum, oamenii trebuie să vină acasă să își conducă pe ultimul drum copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Bacău, în care Florentin și Cristi și-au pierdut viața după ce au plonjat cu mașina în Siret. A fost ultima nebunie pentru cei doi tineri