Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Bacău, unde două fetițe și părinții lor au fost uciși de tren. Mama copilelor era însărcinată

Sfârşit tragic pentru o familie cu doi copii. Maşina în care se aflau mama de 31 de ani însărcinată, tatăl de 34 şi cele două fetiţe de 10 şi 7 ani a fost spulberată pe calea ferată de un tren de călători. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu impact emoţional. Accidentul a avut loc pe raza comunei Orbeni, în Bacău, şi a fost surprins de camerele de supraveghere

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.07.2023, 14:09

Vezi și

Familia cu cei patru membri mergea cu mașina în apropiere de o localitate din comuna Orbeni, la pescuit. Ar fi așteptat toată ziua acest lucru și le-ar fi spus rudelor că sunt nerăbdători, mai ales copilele, să ajungă pe baltă. 

În drum spre locul respectiv, la o trecere la nivel cu calea ferată, pe care au traversat-o de mai multe ori, din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, deși semnalele acustice și luminoase ar fi fost pornite la momentul respectiv, femeia care s-ar fi aflat la volan nu ar fi oprit. 

De fapt, nu se știe dacă a observat aceste semnale. Cert este că a traversat calea ferată în ciuda acestor semnale și cu o viteză destul de mică, iar trenul a lovit mașina în plin.

Mașina familiei a fost târâtă de tren câteva sute de metri

Pe acelaşi subiect

Mașina a fost târâtă pe o distanță de câteva sute de metri, fiind făcută bucăți. La locul accidentului mai sunt resturi din această mașină și acum.

Astăzi, rudele au venit pentru a mai recupera din obiectele pe care le aveau cei patru în mașină. Sunt cu toții în stare de șoc, nu înțeleg cum a fost posibil așa ceva. Spun că femeia obișnuia să conducă cu mare atenție, și-a dorit să ia permisul, pe care îl obținuse la sfârșitul anului trecut. 

Rămâne de văzut ce va stabili ancheta. Cert este că toate cele patru persoane au fost declarate decedate pe loc, nu s-a mai intervenit pentru primul ajutor.

Ulterior, s-a aflat că femeia de 31 de ani era însărcinată cu un băiețel în 4 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Bacău, unde două fetițe și părinții lor au fost uciși de tren. Mama copilelor era însărcinată