Antena Meniu Search
x

Foto Tragedie în Bacău: Doi adulți și doi copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, la Orbeni

Un grav accident de tren a avut loc duminică, în localitatea Orbeni din județul Bacău. O mașină în care se aflau doi adulți și doi copii a fost spulberată de un tren. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru victime. Rănile suferite erau incompatibile cu viața.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 17:18

accident de tren cu patru morți la Orbeni, în județul Bacău
Tragedie în Bacău: Doi adulți și doi copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, la Orbeni - ISU Bacău

Din primele informații, bărbatul decedat avea 34 de ani, iar femeia 31 de ani. Cei doi copii morți, două fetițe, aveau 7 și respectiv 10 ani. Poliția a preluat cazul și încearcă să elucideze circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

"În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Orbeni, în urma unui apel care anunța faptul că un autoturism a fost lovit de tren. De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul", au transmis reprezentanții ISU Bacău.

Patru oameni morți în accidentul de la Orbeni, între care doi copii

Traficul feroviar a fost întrerupt după accidentul cu patru victime de la Orbeni. Pompierii ISU au precizat că doi adulți și doi copii au murit în urma impactului.

Pe acelaşi subiect

"Este vorba despre doi minori și doi adulți. Traficul feroviar este blocat în aceste momente. Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului", au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Maior Constantin Ene".

Accidentul s-a produs la trecerea de nivel cu calea ferată din halta Orbeni

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieşire din halta de mişcare (Hm) Orbeni.

"Trenul IR 1754, la ieşire din Hm Orbeni, surprinde şi loveşte un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT). Din primele informaţii transmise de personalul feroviar sosit la faţa locului, în urma impactului au rezultat patru victime", a arătat sursa citată.

Trenul IR 1754, care circulă între Suceava - Bucureşti Nord, va staţiona la locul accidentului până la finalizarea procedurilor.

"Menţionez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcţiona în condiţii normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulaţia feroviară între Hm Odorhei şi Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate", a precizat Brânzan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Bacău: Doi adulți și doi copii au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren, la Orbeni