Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Negrești, unde un tânăr și-a dat foc și s-a aruncat de pe bloc, în zona unde lucra fosta iubită

Scene şocante în centrul unui oraş din judeţul Vaslui, unde un tânăr s-a sinucis într-un mod cumplit. Avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. Bărbatul, care tocmai se despărţise de iubita lui, s-ar fi autoincendiat înainte să se arunce de pe bloc. Trupul neînsufleţit a fost găsit în zona unde lucra tânăra.

de Angela Bertea

la 09.11.2022, 13:42

Vezi și

Tânărul venise din străinătate în urmă cu aproximativ trei săptămâni și urma să plece din nou, peste câteva zile, potrivit rudelor. Bunica sa l-a vizitat aseară, care spune că ar fi aflat de la nepotul ei că s-a despărțit de iubita lui, cu care ar fi avut o relație de aproape 5 ani și cu care ar fi vrut să își întemeieze o familie. Femeia a stat de vorbă cu el, l-a încurajat, iar la plecare nu a bănuit nimic despre intenția nepotului său. Dimineață, a aflat despre gestul extrem al băiatului.

Sinucidere șocantă la Negrești. Un tânăr și-a dat foc și s-a aruncat de pe bloc

Tânărul a ales să își pună capăt zilelor, și-a dat foc și s-a aruncat de pe un bloc, în zona unde s-ar fi aflat și locul de muncă al fostei sale iubite. 

Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la o asemenea tragedie și ce l-a determinat pe băiat să recurgă la un asemenea gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Negrești, unde un tânăr și-a dat foc și s-a aruncat de pe bloc, în zona unde lucra fosta iubită