Meniu LIVE
Search
x

Video Filmul tragediei din Onești. Mascaţii au intervenit când cei doi muncitori luați ostatici fuseseră deja înjunghiaţi

Doi muncitori au fost sechestraţi şi ucişi cu un cuţit de un bărbat din Oneşti, seara trecută. Agresorul, fost proprietar al apartamentului pe care muncitorii îl renovau, a negociat ore în şir cu poliţiştii, nemulţumit că a pierdut locuinţa printr-o sentinţă judecătorească. Mascaţii au intervenit când cei doi ostatici fuseseră deja înjunghiaţi. Agresorul a fost împuşcat cu gloanţe neletale şi este acum la spital.  Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

De Redactia Observator la 02.03.2021, 10:48
Vezi și

Era în jurul orelor 17.00 când poliţiştii au intrat în alertă. Individul de 68 de ani şi-a ieşit din minţi şi ia înjunghiat pe cei doi muncitori pe care i-a ţinut ostatici mai bine de trei ore, în fostul său apartament.

Gabriela Ciobanu, IPJ Bacău: La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violență asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat și de forțele de ordine. S-a forțat cu mijloace din dotare ușa metalică a locuinței, agresorul încercând să o blocheze, având în mână un cuțit. La acel moment, forțele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit și imobilizat. 

Dr. Ana-Maria Băncescu, director medical Spitalul Municipal Oneşti: Foarte agitat, cu multiple plăgi împuşcate la nivelul toracelui, abdomenului, membrelor superioare şi inferioare. Avea două plăgi pe coapsa dreaptă, în abdomenul interior o plagă, la nivelul membrelor inferioare câte o plagă. S-a recuperat în urgenţă o parte din alice. 

Din păcate, cu toate eforturile medicilor, pentru cei doi muncitori nu s-a mai putut face nimic.

Aura Crețu, SAJ Bacău: Unul de 52 de ani şi unul de 36, înjunghiați. O persoană, prima, cu plăgi toracice, a fost transportată la Spitalul Oneşti unde a intrat în stop cardio-respirator. O persoană, care era cu plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, în abdomen şi în membru inferior. S-a resuscitat acolo, la faţa locului, o oră şi s-a declarat decesul.

Filmul tragediei din Onești

Crimele comise de bărbatul de 68 de ani sunt desprinse parcă din filmele de groază. În jurul prânzului, individul şi soţia sa au ajuns în blocul aflat la periferia oraşului Oneşti, în vizită la vecinii de de-asupra apartamentului pe care cei doi soţi l-au pierdut în urmă cu 11 ani.

A auzit cum locuinţa e renovată şi s-a dus peste cei doi muncitori, înarmat cu un cuţit de 30 de centimetri. Sub ameninţarea armei, i-a legat cu bride pe cei doi, cu mâinile la spate. Apoi a sunat la 112 şi a anunţat că nu are de gând să mai iasă din casă.

Citește și:

Mai multe echipaje de poliţie şi pompieri s-au dus la faţa locului. În încercarea de a-i elibera pe ostatici a fost chemat şi un negociator. 

Au urmat trei ore de negocieri.

În toată această perioadă, bărbatul era extrem de calm. 

În jurul orei 17.00 şi-a pierdut cumpătul şi s-a năpustit asupra celor doi meşteri pe care i-a înjunghiat. Poliţiştii au intervenit abia atunci. Le-a luat câteva minute să spargă uşa apartamentului. Iar când au intrat în casă nu ar fi avut altă soluţie decât să tragă în bărbat. Încătuşată a fost şi soţia bărbatului.

Soția criminalului, reținută pentru complicitate

Aţi plănuit momentul?

Poftim?

Aţi plănuit incidentul?

Nu!

Nu? Ce căutau bridele la dumneavoastră în geantă? Bridele identice?

Pentru că le-am avut în geantă, am maşina stricată.

Vă consideraţi vinovată pentru...

Nu, nu!

Îi cunoşteaţi pe cei doi?

Nu, nu!

Soţia bărbatului a fost reţinută pentru complicitate omor după ce în poşeta ei au fost găsite mai multe bride, identice cu cele cu care individul i-a legat la mâini pe muncitorii ucişi. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Onești. Mascaţii au intervenit când cei doi muncitori luați ostatici fuseseră deja înjunghiaţi