Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Zalău. O femeie a murit după ce soţul ar fi împins-o de la balconul apartamentului

Caz şocant în Sălaj! O femeie a murit după ce a căzut de la balcon. Un incident care a ridicat, însă, şi semne întrebare. Femeia se afla în casă cu soţul, iar vecinii spun că ar fi avut loc o ceartă între cei doi şi se ia în calcul inclusiv faptul că aceasta ar fi fost aruncată de la etaj. Vă avertizăm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 04.01.2024, 14:47

Vezi și

Nu se ştie, deocamdată, de la ce a pornit întregul scandal.

Tocmai de aceea, soţul femeii încă se află la audieri, în custodia poliţiei, pentru a le explica anchetatorilor ce s-a întâmplat în respectivul apartament.

Între femeia de 43 de ani şi soţul ei în vârstă de 45 de ani a avut loc un scandal, seara trecută. Unul destul de violent, după cum au spus vecinii. La un moment dat, femeia a căzut de la etajul al treilea al blocului unde aveau locuinţa. A fost găsită de echipajele de prim-ajutor, însă fără viaţă. Au mai putut doar să constate decesul. 

Pe acelaşi subiect

Fratele femeii a ajuns printre primii la locul tragediei şi a suferit un atac de panică

Imediat, au început şi verificările. Soţul ei a fost luat şi dus la audieri în timpul nopţii şi încă se află în custodia poliţiştilor. Rămâne de văzut dacă va primi calitatea de suspect în acest caz, pentru că este luată în calcul şi posibilitatea ca acesta să-şi fi împins soţia de la balconul apartamentului.

Fratele femeii a ajuns printre primii la faţa locului şi a suferit un atac de panică în momentul în care a realizat ce se întâmplă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Zalău. O femeie a murit după ce soţul ar fi împins-o de la balconul apartamentului