Antena Meniu Search
x

Video Filmul urmăririi cu final tragic din Vâlcea. Medicii nici nu l-au mai resuscitat pe șoferul fugar despre care polițiștii credeau că are un pistol în mașină

Urmărire cu final tragic. Un şofer a fost urmărit de poliţie pe străzile din Râmnicu Vâlcea și a sfârşit într-un parapet de beton. Printre resturile maşinii, poliţiştii au făcut o descoperire şocantă: arma pe care ar fi avut-o șoferul era de fapt o brichetă stricată.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 24.08.2021, 20:07

Vezi și

O maşină intră cu viteză într-un sens giratoriu din Râmnicu Vâlcea. O fracţiune de secundă mai târziu, şoferul pierde controlul şi loveşte puternic un alt autoturism din spate. Apoi maşina face un salt prin aer. La puţin timp, sosesc şi poliţiştii. Erau deja pe urmele şoferului buclucaş, care ar fi fost înarmat. Nu reuşiseră să-l convingă să tragă pe dreapta.

Cristina Oprea, reporter Observator: ”Cursa nebuna s-a oprit în acel parapet de beton. Pentru soferul fugar nu a existat scăpare. Impactul a fost atat de violent încât bucati din masina au sîrit pe zeci de metri distanță”.

Medicii nu au mai avut ce să-i facă bărbatului de 50 de ani. Nici măcar nu l-au mai resuscitat. Col. Octavian Popescu, ISU: ”Nu prezenta semne vitale, avea traumatisme incompatibile cu viața”.

Polițiștii credeau că șoferul are un pistol în mașină

Pe acelaşi subiect

Imediat, poliţiştii au început să scotocească printre resturile maşinii după armă. Au avut un şoc când au descoperit obiectul.

Inspector princip. Bălteanu Sandra Elena, IPJ Vâlcea: ”Polițiștii au găsit și pistolul în cauză, stabilindu-se că este vorba despre o bricheta nefuncționala”.

Joacă sau gest nebunesc, cert este că bricheta veche i-a adus bărbatului moartea. Cu ea ameninţase nişte trecători pe acelaşi bulevard, la un kilometru distanţă, cu 20 de minute înainte de a sfârşi în parapet. 

Niciunul dintre cei ameninţaţi nu-l cunoştea pe pistolarul cu brichetă. Autopsia va stabili dacă bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul urmăririi cu final tragic din Vâlcea. Medicii nici nu l-au mai resuscitat pe șoferul fugar despre care polițiștii credeau că are un pistol în mașină