Antena Meniu Search
x

Video Finala UEFA Champions League a umplut terasele din Centrul Vechi. Fanii fostbalului, dezamăgiți de scorul cu care Manchester City a devenit campioană

Suporterii din București au umplut aseară terasele din Centrul Vechi pentru a se bucura de Finala Champions League. Partida a fost urmărită cu sufletul la gură atât de fanii Manchester City cât şi de cei ai lui Inter Milano. Finalul meciului i-a surpins pe toţi: Manchester a devenit campionă cu un singur gol.  

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 09:45

Vezi și

Centrul Capitalei a devenit un adevărat furnicar al iubitorilor de fotbal, iar terasele au fost neîncăpătoare.  Toate privirile au fost aţintite spre Istanbul, pe stadionul Ataturk Olympic prin intermediul ecranelor instalate pe terase, special pentru suporterii veniți să urmărească finala Manchester-Inter. 

Reporter: "De ce ați venit în seara asta la terasă?"

Suporter: "Să ne uităm la meci."

Reporter: "Cum vi se pare atmosfera?"

Pe acelaşi subiect

Suporter: "Frumos. N-am o echipă favorită din astea doua."   

Proprietarii localurilor au ales chiar să decoreze terasele cu steagurile echipelor de fotbal. 

Reporter: "Ai o echipă favorită?" 

Suporter: "Da, susţin Inter."  

Suporter: "Am venit ca să văd meciul. Până acum mi se pare foarte frumos, sper să câștige Manchester. Patru-unu Manchester City, scor final." 

Dar pronosticurile fanilor privind scorul nu s-au indeplinit. În final, învingătoare a fost echipa Manchester City care a câştigat la diferență de un singur gol, învingând echipa Inter în finala Champions League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Finala UEFA Champions League a umplut terasele din Centrul Vechi. Fanii fostbalului, dezamăgiți de scorul cu care Manchester City a devenit campioană