Firmă de catering din Timișoara, mizerie de nedescris. Livra mâncare pentru copii și bolnavi de cancer
O firmă de catering din Timişoara a pus în pericol zeci de copii de grădiniţă şi pacienţi bolnavi de cancer. Mâncarea livrată în fiecare zi era preparată într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai. Vasele murdare stăteau de-a valma pe rafturile ruginite
O firmă de catering din Timişoara a pus în pericol zeci de copii de grădiniţă şi pacienţi bolnavi de cancer. Mâncarea livrată în fiecare zi era preparată într-o bucătărie plină de gunoi şi mucegai. Vasele murdare stăteau de-a valma pe rafturile ruginite, pentru că angajaţii nu aveau voie să folosească apa caldă. Şocaţi şi ei de mizeria de nedescris, inspectorii OPC au suspendat activitatea firmei şi-au dat amenzi de zeci de mii de lei.
În bucătăria plină de mucegai din podea până-n tavan, mâncarea stă în vase murdare sau în cutii de vopsea. Cuţitele sunt lăsate la uscat în grilajul caloriferului. Iar un afiş le interzice angajaţilor să folosească apa caldă. În caz contrar, amenda-i mare. Sunt imaginile de coşmar pe care inspectorii de la Protecţia Consumatorului le-au găsit la firma de catering din Timişoara.
De aici pleca zilnic hrana copiilor de la mai multe grădiniţe, dar şi a pacienţilor unui spital de oncologie.
- Schemă de fraudă la o companie din Constanța. Şeful şi-a convins angajații să ceară salarii în avans, apoi...
- Controverse pe Facebook, după ce trupa Firma a postat un mesaj pro-Georgescu. Concert anulat pe 1 martie
- "Stegarul dac", sub control judiciar. Îi este interzis să participe la adunări publice
- Băutura tot mai consumată de români. Vânzările au crescut cu 15% anul trecut: "În ultimii 5 ani s-a dublat"
- Cinci membri ai unei comisii INML, urmăriţi penal în cazul renumitului chirurg de la Fundeni acuzat de malpraxis....
Pentru centrul de oncologie, unde sunt trataţi bolnavii de cancer, firma livrează mâncare de mai bine de doi ani şi jumătate.
Firmă închisă și amenzi de 30 de mii de lei
"Am văzut nişte imagini din bucătărie care arată într-un mare fel. Eu nu cunosc că nu am mai fost din noiembrie", a declarat patronul firmei, într-o discuție cu reporterul Observator.
Controlul a venit după ce firma a trimis săptămâna trecută mâncare pentru 150 de oaspeţi din străinătate, veniţi la o conferinţă europeană organizată la Timişoara. A fost nevoie de catering pentru că bucătăria hotelului de patru stele unde erau cazaţi tocmai fusese închisă, culmea, pentru aceleşi probleme.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰