Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fiul fostului șef de la Brigada Antidrog Brașov, reținut pentru trafic de droguri

Situaţie paradoxală la Braşov. Fiul fostului şef de la Brigada Antidrog este cercetat, culmea, chiar pentru trafic de droguri. Bărbatul se află acum în arest la domiciliu. Se pare că e un client mai vechi al Poliţiei. 

de Claudiu Loghin

la 01.11.2021 , 14:38

Potrivit reporterului Observator Claudiu Loghin, totul a început în urmă cu aproximativ 4 luni, când anchetatorii au obținut informații asupra faptului că Roberto Florescu, în vârstă de 25 de ani, se ocupă de vânzarea de cannabis în Brașov.

Claudiu Loghin, reporter Observator: "În cursul acestei urmăriri operative, s-a stabilit că, în cel puțin două din cazuri, bărbatul în vârstă de 25 de ani a vândut diverse cantități de cannabis. S-a făcut și o percheziție, la care anchetatorii nu au găsit nimic, pe motiv că, recunoscut chiar de fiul fostului șef de la BCCOA Brașov, terminase de vândut întreaga cantitate pe care o avea pe stoc.

Inițial, a fost reținut pentru 24 de ore acest tânăr, însă Tribunalul Brașov a decis să fie cercetat în arest la domiciliu. Procurorii au atacat această decizie, iar noua ședință de judecată s-a desfășurat la Curtea de Apel din Brașov. Nu este la prima ispravă de acest gen. În urmă cu aproximativ 2 ani, Roberto Florescu a mai avut un dosar penal de conducere cu viteză peste limita maxim admisă și fără a deține un permis de conducere valabil".

Vezi și
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Fiul fostului șef de la Brigada Antidrog Brașov, reținut pentru trafic de droguri