Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alexandru a dispărut de mai bine de 24 de ore, Poliţia Capitalei cere ajutorul populaţiei pentru găsirea tânărului

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 33 ani, Florian Alexandru Răzvan, care a dispărut în 10 august. 

de Veronica Micu

la 11.08.2019 , 16:37

Florian Alexandru Răzvan a dispărut de mai bine de 24 de ore Alexandru a dispărut de mai bine de 24 de ore, Poliţia Capitalei cere ajutorul populaţiei pentru găsirea tânărului - Politia Capitalei

Poliţia Capitalei cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unui tânăr în vârstă de 33 ani, Florian Alexandru Răzvan, care a dispărut în 10 august. 

Tânărul a plecat de acasă, din Sectorul 5, şi nu a mai revenit până în prezent. 

Florian Alexandru Răzvan are următoarele semnalmente:

Articolul continuă după reclamă

- Înălţime: 1,78 m, greutate 90 kg, ten deschis, față ovală, ochi negri, păr negru tuns scurt, încărunţit în zona cefei.

- Semne particulare: la nivelul ochiului stâng are o proteză oculară.

Florian Alexandru Răzvan a dispărut de mai bine de 24 de ore

Potrivit comunicatului transmis de Poliţia Capitalei, tânărul este incoerent în exprimare.

La data dispariţiei, Florian Alexandru Răzvan purta pantaloni scurţi tip camuflaj (un amestec de culori de la gri la bleumarin şi mai multe înscrisuri pe piciorul stâng: ex. "Fantastic"), tricou albastru cu un imprimeu în partea frontală, încălţat cu sandale gri.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Alexandru a dispărut de mai bine de 24 de ore, Poliţia Capitalei cere ajutorul populaţiei pentru găsirea tânărului