Antena Meniu Search
x

Video Florin a murit la 21 de ani, de ziua lui, într-un accident înfiorător. S-a urcat la volan băut şi a gonit până s-a oprit într-un stâlp. Momentul, filmat

Tragedie pe şosea: un tânăr de 21 de ani a murit chiar de ziua lui. Băiatul sărbătorise cu prietenii la discotecă şi băut bine s-a urcat la volan. După nici câţiva kilometri a intrat într-un stâlp şi s-a răsturnat. Amicii lui de pahar au refuzat să se urce cu el în maşină şi astfel şi-au salvat viaţa. Accidentul a fost filmat, dar atenţie, imaginile au puternic impact emoţional.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.04.2024, 19:41

Vezi și

În zorii zilei, după o noapte de distracţie, Florin s-a urcat la volan şi a călcat pedala de acceleraţie. Pe imaginile suprinse de o cameră de supravgehre se vede cum maşina vine în viteză, intră pe contrasens şi spulberă tot în cale. 

Andreea Filip, reporter Observator: Tânărul venea dinspre Mihai Viteazu şi se îndrepta spre Constanţa. În această curbă periculoasă a pierdut controlul volanului, s-a izbit de acest stâlp de electricitate pe care l-a pus la pământ şi l-a distrus. În urma impactului deosebit de violent, maşina s-a rostogolit de mai multe ori. 

Tânărul a zburat din maşină la câţiva metri. 

Martor: O bubuitură puternică, m-am şi speriat. Am ieşit din casă. Când am văzut maşina... aici, era peste cap dată, el era aruncat din maşină.

Un şofer al unui microbuz cu pasageri a văzut teribilul accident

Claudia Tatarici, purtătorul de cuvant al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa: S-au deplasat două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsită o victimă în stop cardio-respirator, cu multiple traume. 

Un şofer al unui microbuz cu pasageri a văzut teribilul accident şi a sunat la 112. 

Olimpia Ceară, pdc IPJ Constanţa: În jurul orei 05:15, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Drumul Judeţean 226, în satul Sinoe, s-a produs un accident rutier. Conducătorul auto a decedat. 

Tânărul şi-a petrecut noaptea într-o discotecă din comuna Mihai Viteazu

Poliţiştii au descoperit că băiatul de 21 de ani şi-a petrecut noaptea într-o discotecă din comuna Mihai Viteazu, unde şi-a sărbătorit onomastica. Ar fi consumat mai multe pahare de alcool înainte să urce la volan. Amicii lui au refuzat în ultimul moment să meargă cu el, mai ales că ar fi avut mania vitezei. Rudele îi contrazic. 

Ruda victimei: Probabil era obosit, a pierdut controlul, a intrat în stâlp şi de aici în porţi. Nu obişnuia să meargă viteză, dar probabil se grăbea. Şi la ora 05.00, probabil îl furase somnul. 

Tragedii pe bandă rulantă din cauza alcoolului şi vitezei

Nu e prima dată când nopţile de distracţie se sfârşesc tragic. În februarie, un alt tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a petrecut cu alcool o noapte întreagă în club şi s-a urcat beat la volan. A intrat în plin într-un sens giratoriu din Constanţa şi cum nu purta centura de siguranţă a fost aruncat din maşină.

Iar la sfârşitul anului trecut, un tânăr salvamar a murit după ce a plonjat peste un alt sens giratoriu. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră. În 2023, pe şoselele din România au murit peste 1.500 de oameni şi alţi 3.500 au fost grav răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Evenimente » Florin a murit la 21 de ani, de ziua lui, într-un accident înfiorător. S-a urcat la volan băut şi a gonit până s-a oprit într-un stâlp. Momentul, filmat