Antena Meniu Search
x

Video Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare

Maestrul Florin Piersic a fost adus noaptea trecută în Capitală, cu un avion SMURD. Actorul care era internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca a fost transferat la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş la cererea familiei dar și a medicilor. Avionul SMURD cu care a fost transportat a fost redirecţionat din Ungaria, unde participa la un exerciţiu NATO. Florin Piersic nu este în acest moment la terapie intensivă.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 08.05.2024, 13:32

Vezi și

Actorul trece printr-un proces de evaluare medicală pe mai multe specializări, ortopedie și cardiologie, pentru că starea acestuia presupune o abordare multidisciplinară, vorbim de infecția pe care o are, potrivit surselor Observator, la nivelul pielii și atunci trebuie ca medicii de la Institutul Balș din Capitală să facă o evaluare complexă și corectă a stării de sănătate a acestuia și apoi să stabilească planul de tratament.

Florin Piersic, primul mesaj după problemele de sănătate

Cel mai probabil va fi cu antibiotice, țintit pe infecția pe care actorul Florin Piersic o are. În urmă cu doar câteva momente a fost transmis un comunicat care începea cu gândurile pe care marele actor le transmitea admiratorilor săi. "Maestru Florin Piersic doreste sa transmita ganduri bune pentru toti admiratorii dumnealui si sa ii asigure ca "este pe maini bune". Incepand din momentul internarii, 07 MAI ora 22:30, D-nul Florin Piersic se afla intr-o evaluare complexa legata de procesul infectios, care presupune abordare multidisciplinara(ortopedica, cardiologica). Este stabil la acest moment si se afla sub stricta supraveghere medicala. Nu putem face afirmații privitoare le evoluție, ținând cont de vârstă și de comorbiditati. Vom revenii cu detalii ulterior", a transmis spitalul.

Prea multe informații nu sunt furnizate pentru că familia vrea să păstreze discreția. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 15 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Medicii trebuie să îi stabilească tratamentul în orele următoare