Antena Meniu Search
x

Video Florin Ștreangă, condus pe ultimul drum. Militarul care a murit după un salt cu parașuta, pe Aerodromul Ghimbav, a fost înmormântat la Mangalia

Florin Ștreangă, militarul care și-a pierdut viața luni, pe Aeroportul Ghimbav, după executarea unor salturi cu parașuta, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cu lacrimi în ochi, zeci de oameni - familie, colegi și prieteni - și-au luat rămas bun de la militarul care s-a stins la doar 49 de ani, în urma unui atac de cord. Florin Ștreangă era căsătorit și avea doi copii.

De Veronica Micu la 09.12.2022, 13:51
Vezi și

Zeci de persoane și-au luat, astăzi, rămas bun de la maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale. Florin, care era încadrat la MapN din anul 1993, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul militar din Mangalia. 

Florin Ștreangă a murit la 49 de ani, după un antrenament pe Aerodromul Ghimbav

Reamintim că Florin Ștreangă s-a stins, luni, 5 decembrie, după ce, în timp ce se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, a suferit un atac de cord. La un moment dat, în timpul antrenamentelor, militarul și-a pierdut brusc conștiența. După acordarea primului ajutor la fața locului, Florin a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde, după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

Anunțul trist a fost făcut pe Facebook de colegii de la Forțele Navale pentru Operații Speciale.

Pe acelaşi subiect

"După executarea salturilor programate, maistrul militar Ştreangă Florin a suferit un atac de cord şi după mai multe încercări de resuscitare a decedat. Cinste şi onoare memoriei sale! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate", a transmis și Asociaţia Naţională a Paraşutiştilor Condor.

Florin Ștreangă era căsătorit și avea doi copii.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Florin Ștreangă, condus pe ultimul drum. Militarul care a murit după un salt cu parașuta, pe Aerodromul Ghimbav, a fost înmormântat la Mangalia