Meniu
Search
x

Video Focșănean săltat de polițiști în timp ce împărțea reviste cu informații false despre vaccinarea Covid

Un bărbat de 35 de ani, din Focşani, care împărţea broşuri, reviste pe stradă, legate de vaccin s-a ales cu dosar penal.

De Adrian Obreja la 09.02.2021, 09:37
Vezi și

Prins cu pliante false despre vaccin

Un barbat de 35 de ani din Focsani impartea brosuri, reviste pe strada, intitulate: adevarul despre vaccin. S-a ales cu dosar penal, cercetat pentru comunicarea de informații false.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani - Biroul Investigații Criminale s-au sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art. 404 din Codul Penal, de către un bărbat, din județul Argeș.

"Polițiștii de ordine publică au identificat pe o stradă din municipiul Focșani, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Pitești, în timp ce distribuia reviste/broșuri intitulate "Adevărul despre noul vaccin ARN Covid19" atât cetățenilor în trecere cât și comercianților din zonă. Bărbatul a relatat polițiștilor că ar fi distribuit circa 30-40 de reviste până la momentul în care a fost legitimat precum și faptul că nu are studii medicale, revista conținând informații sintetizate de acesta din cărți sau de pe anumite pagini de internet", informează polițiștii.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Focșănean săltat de polițiști în timp ce împărțea reviste cu informații false despre vaccinarea Covid