Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Focuri de armă în Maramureş: 4 contrabandişti ucraineni, faţă în faţă cu poliţiştii români. Cum au scăpat 3 dintre bărbaţi

Focuri de armă miercuri seară la Sighetu Marmaţiei, unde politiştii de Frontieră au reţinut un cetăţean ucrainean care transporta ilegal ţigări în valoare de 70.000 de lei.

de Redactia Observator

la 02.03.2023 , 13:37

Incidentul a avut loc în apropierea râului Tisa. Poliţiştii au surprins acolo patru persoane care transportau în spate mai multe colete. Cum acestea nu s-au oprit la somaţie, poliţiştii au tras două focuri de armă. Speriaţi, trei dintre contrabandişti au abandonat coletele şi au înotat înapoi spre Ucraina. 

Contrabandişti opriţi cu focuri de armă

Un singur bărbat în vârstă de 20 de ani, îmbrăcat în costum de neopren, a fost reţinut. Autorităţile au deschis un dosar de cercetare penală pentru contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca ceilalţi oameni să fie identificaţi. 6.000 de pachete în valoare de peste 70.000 de lei au fost confiscate. 

Vezi și

"Polițiștii de Frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean. Întrucât cei în cauză au ignorat somaţiile verbale, în vederea reținerii persoanelor implicate, s-au tras două focuri de avertisment în plan vertical, conform prevederilor legale. Astfel, un bărbat (îmbrăcat în costum de neopren) a fost reţinut, iar ceilalți trei au sărit în apa râului Tisa, ajungând pe teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului", informează Poliția de Frontieră.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Focuri de armă în Maramureş: 4 contrabandişti ucraineni, faţă în faţă cu poliţiştii români. Cum au scăpat 3 dintre bărbaţi