Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Focuri de armă pe şosea, la Craiova. Un adolescent de 15 ani a fost reţinut, dar poliţiştii nu au avut cătuşe pentru el

S-au tras focuri de armă pe şosea, la Craiova, marţi noaptea. Un adolescent de 15 ani a fost reţinut, dar poliţiştii nu au avut cătuşe pentru el. O maşină a fost urmărită în trafic şi agenţii au folosit armamentul din dotare, trăgând inclusiv asupra autovehiculului.

de Redactia Observator

la 14.11.2018 , 07:28

Un adolescent a fost reţinut la Craiova, cu focuri de armă Focuri de armă pe şosea, la Craiova. Un adolescent de 15 ani a fost reţinut, dar poliţiştii nu au avut cătuşe pentru el - Captură video

S-au tras focuri de armă pe şosea, la Craiova, marţi noaptea. Un adolescent de 15 ani a fost reţinut, dar poliţiştii nu au avut cătuşe pentru el. O maşină a fost urmărită în trafic şi agenţii au folosit armamentul din dotare, trăgând inclusiv asupra autovehiculului.

Poliţiştii craioveni au scos pistoalele în trafic, pentru a prinde un şofer care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, iar la un moment dat a coborât din maşină şi a reuşit să fugă. Au fost prinşi doi pasageri din autoturism, unul în vârstă de 15 ani şi altul de 49 de ani.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, marţi seară, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Calea Bucureşti.

Articolul continuă după reclamă

"Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, s-a procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Conducătorul auto a mărit din nou viteza de deplasare, efectuând totodată manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, fapt pentru care poliţiştii au efectuat somaţiile legale şi au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical cât şi asupra autoturismului respectiv.", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul care se afla la volan a oprit autoturismul şi a fugit într-o direcţie necunoscută, poliţiştii urmărind şi imobilizând doi pasageri de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt. După ce l-au încătuşat pe bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au descoperit că nu mai aveau cătuşe pentru adolescentul de 15 ani, aşa că au chemat ajutoare.

Maşina urmărită este înmatriculată în Bulgaria.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului care conducea autoturismul urmărit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Focuri de armă pe şosea, la Craiova. Un adolescent de 15 ani a fost reţinut, dar poliţiştii nu au avut cătuşe pentru el