Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Forţele de ordine din Bucureşti, în alertă din cauza unui bărbat care a ameninţat că se aruncă de pe bloc şi s-a aruncat de la parter

Au răsunat sirenele, noaptea trecută, în Sectorul 6 al Capitalei. Zeci de poliţişti, pompieri şi medici au fost puşi pe jar de un bărbat care ameninţa că vrea să sară de pe bloc. Alarma s-a dovedit a fi aproape falsă. Individul a sărit, dar nu de pe clădire, ci de la parter. A fost escortat apoi la un spital de psihiatrie.

de Andre Rotaru

la 27.05.2021 , 08:31

  • Bărbatul implicat în acest caz a fost dus la un spital de psihiatrie.

Era trecut de ora 22.00 când un apel la 112 a pus autorităţile din Bucureşti pe jar. Un bărbat din Sectorul 6 al Capitalei le-a spus operatorilor Serviciului de Urgenţă că s-a urcat pe bloc şi are de gând să-şi curme viaţa. A urmat o adevărată desfăşurare de forţe. Spre adresa indicată au pornit imediat poliţişti locali şi naţionali, pompieri gata să folosească o autoscară, dar şi mai multe echipaje ale ambulanţei. Numai că, atunci când au ajuns la faţa locului, salvatorii l-au găsit pe bărbat nu pe acoperiş, ci la fereastra apartamentului său de la parter.

După ce echipajele l-au găsit la parter, bărbatul a ameninţat că se va sinucide altfel. Într-un final, a sărit de la geam, însă de la parter, unde a fost prins de poliţişti şi încătuşat.

Vecinii bărbatului spun că acesta este violent

Vezi și

Individul a fost calmat de poliţişti şi dus apoi la un spital de boli psihice, pentru consult de specialitate.

După detensionarea situaţiei, echipajele de poliţişti şi pompieri au început să-şi strângă echipamentele. Veniseră pregătiţi inclusiv să spargă uşa.

Vecinii bărbatului spun că acesta este violent şi a făcut deseori scandal în bloc.

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Forţele de ordine din Bucureşti, în alertă din cauza unui bărbat care a ameninţat că se aruncă de pe bloc şi s-a aruncat de la parter