Antena Meniu Search
x

Forțele Navale, explicație oficială pentru întreruperea slubei ținute de Ziua Marinei. Militarii dau vina pe o problemă tehnică

Arhiepiscopia Tomisului a calificat incidentul produs în timpul slujbei oficiate de IPS Teodosie la Ziua Marinei din Portul Militar Constanţa, când microfonul acestuia nu a mai funcţionat, drept "un gest fără precedent", iar Statul Major al Forţelor Navale a anunţat că regretă situaţia, precizând că a fost cauzată de "o defecţiune tehnică", notează Agerpres.

De Redactia Observator la 16.08.2022, 08:39
Teodosie, arhiepiscopul Tomisului
Microfonul arhiepiscopului Teodosie a fost oprit în timpul slujbei ținute de Ziua Marinei - Hepta

"Referitor la incidentul tăierii microfonului în timpul slujbei IP Teodosie, ArhiepiscopiaTomisului consideră că este un gest fără precedent şi aşteaptă de la organizatori un punct de vedere oficial asupra celor întâmplate", a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Statul Major al Forţelor Navale (SMFN) a reacţionat ulterior arătând că regretă situaţia creată, aceasta fiind cauzată de o "eroare de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei".

"Statul Major al Forţelor Navale, în calitate de instituţie organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanţa, regretă situaţia creată pe timpul oficierii serviciului religios. Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecţiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată şi comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceştia nu aveau legatură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios şi, astfel, au introdus următorul moment din ceremonial", se arată în poziţia transmisă de SMFN.

Instituţia precizează că, în cel mai scurt timp, conducerea SMFN va transmite către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate şi exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfăşurarea ceremoniei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Forțele Navale, explicație oficială pentru întreruperea slubei ținute de Ziua Marinei. Militarii dau vina pe o problemă tehnică

Breaking News

Cum a lovit Ucraina două baze rusești, departe de linia frontului. Rusia tot i-a bombardat masiv câteva...

Cum a lovit Ucraina două baze rusești, departe de linia frontului. Rusia tot i-a bombardat masiv câteva ore mai târziu