Antena Meniu Search
x

Video Fost jandarm, acuzat de trafic cu minore. Anchetatorii cred că ar fi intermediat partide sexuale inclusiv în timpul serviciului

Fost jandarm, acuzat de trafic cu minore. Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc este acuzat că ar fi intermediat partide sexuale cu minore în...uniformă. Concret, anchetatorii cred că acesta ar fi făcut asta chiar şi când îşi desfășura atribuțiile de serviciu. 

de Angela Bertea

la 13.04.2022, 14:03

Shutterstock Vezi și

Bărbatul este trimis în judecată pentru mai multe infracţiuni de  trafic de minori printre care exploatare sexuală, proxenetism, act sexual cu un minor. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi recrutat, transportat şi adăpostit minore cărora le-ar fi intermediat relaţii intime cu diverşi clienţi găsiţi de către el şi de către iubita lui la acea vreme.

Totul ar fi pornit la sfârşitul anului 2016, când fostul jandarm ar fi propus unei fete minore să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi contra cost, iar banii urmau să fie împărţiţi. Faptele au ieşit la iveală în 2019, iar acum dosarul se află pe masa judecătorilor. Se pare că bărbatul a plecat în străinătate în urmă cu mai mult timp. În dosar este cercetată şi concubina lui de la acea vreme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fost jandarm, acuzat de trafic cu minore. Anchetatorii cred că ar fi intermediat partide sexuale inclusiv în timpul serviciului