Antena Meniu Search
x

Video Fost poliţist din Iaşi, la un pas de moarte după ce arma de vânătoare a prietenului său s-a descărcat. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital

O partidă de vânătoare se putea încheia trafic într-o pădure din judeţul Iaşi. Un bărbat de 62 de ani, fost poliţist, a fost la un pas de moarte după ce a fost împuşcat accidental de partenerul de vânătoare. După ce şi-a dat seama de gravitatea situaţiei, acesta a sunat imediat la 112, iar victima a fost transportată la spital şi dusă direct în sala de operaţie. 

de Redactia Observator

la 10.02.2024, 08:34

Vezi și

Ora 12. Pe pe fondul cinegetic Stolniceni Prăjescu, din judeţul Iaşi, se dă alarma. Ioan Ciurilă, un fost poliţist în Paşcani, pierde mult sânge după ce un proiectil din arma de vânătoare al partenerului său s-a descărcat. 

IPJ: Arma unui vânător, pe fondul manevrării necorespunzătoare, s-ar fi descărcat accidental, rănind un alt participant.

Cei doi bărbaţi sunt buni prieteni şi ieşiseră împreună pentru a se relaxa la o patidă autorizată de vânătoare. Însă, nu au mai apucat. Puşca, ţinută pe bancheta din spate a maşinii, s-a descărcat aproape instant. Până la sosirea echipajului medical, bărbatul a încercat să-i ofere primul ajutor fostului poliţist. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital, unde a ajuns direct pe masa de operaţie.

SJU: Plagă împuşcată abdominală, cu prezenţa unei evisceraţii. Adică erau multiple plăgi perforate.

Poliţiştii a deschis o anchetă şi urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fost poliţist din Iaşi, la un pas de moarte după ce arma de vânătoare a prietenului său s-a descărcat. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital